Musées de Saint-Pétersbourg 1912 Sint-Petersburg Rusla…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 423x bekeken
  • Datum geplaatst 5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover. Les Musées de Saint-Pétersbourg. Galerie de lErmitage Académie des Beaux-Arts. Paris: H. Laurens, Éditeur, 1912. Bandversiering in blinddruk, letters in goudopdruk op band. Slijtageplekjes/kleine beschadigingen boven- en onderzijde rug, langs voorzijde rug op twee plekken iets gespleten (grootste ongeveer 1 cm). Bovenzijde bladzijden goud op snede. Groot formaat, circa 37 x 28,5 cm.
Voorin op schutblad een stempel van Shakespeare and Company Paris. een Engelstalige boekhandel en bibliotheek die in 1919 in Parijs door de Amerikaanse Sylvia Beach werd opgericht. Dit werd gedurende het interbellum een trefpunt van de Lost Generation, waarbij enkele van de meest vooraanstaande namen in de literatuur van dat moment, zoals Ernest Hemingway, James Joycce, Gertrude Stein en F. Scott Fitzgerald, de boekhandel als ontmoetingsplaats kozen.
Het boekblok is in goede staat en bevat 36 ingeplakte kleurenillustraties van kunstwerken welke op groen papier zijn aangebracht. Iedere kunstwerk heeft tevens een toelichting weergegeven op één of meerdere bladzijden. De weergegeven kunstwerken bevonden zich op dat moment in de musea van Sint-Petersburg: de Hermitage en de Academie voor Schone Kunsten. Rusland. Referentienummer 9563.

120 euro

Uw bod is exclusief verzendkosten (6,95 euro als pakketje, boek te dik voor brievenbuspost), afhalen op afspraak ook mogelijk. Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.