MarktPlaza

Mummieslaapzak voor volwassenen die 3 seizoenen kamperen

7x bekeken
5 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Beschrijving
Met deze mummieslaapzak geniet je van comfort tijdens je avonturen. Of het nu gaat om kamperen, wandelen of reizen, het is uw perfecte metgezel.

DUURZAAM EN WATERDICHT: Deze slaapzak is voorzien van een polyester buitenlaag en PP-vulling, waardoor hij duurzaam, vochtbestendig, waterdicht en weerbestendig is.
Comfortabel en warm: de slaapzak is gevuld met polypropyleen. Bovendien kan de capuchon met behulp van het trekkoord om uw hoofd worden getrokken, zodat u heerlijk warm en comfortabel kunt slapen.
Dubbelzijdige ritssluiting: de slaapzak is uitgerust met een dubbelzijdige ritssluiting die de interne luchtcirculatie verbetert en waarmee u eenvoudig de temperatuur in de slaapzak kunt regelen. Ook zijn er veiligheidsriemen aanwezig die voorkomen dat de rits losraakt.
Eenvoudig transport en opslag: deze slaapzak kenmerkt zich door zijn lage gewicht en kan na het oprollen ruimtebesparend worden opgeborgen in een compacte transporttas. Het heeft ook een ophanglus die transport en opslag eenvoudiger maakt.
Mummievorm: Deze mummieslaapzak is ontworpen met het oog op warmte. De smalle mummievorm sluit nauw aan op het lichaam om de natuurlijke lichaamswarmte op te slaan en te isoleren tegen de kou.
Brede toepassingen: deze slaapzak zorgt voor een goede en rustgevende slaap na een zware dag wandelen. Het is geschikt voor kamperen, wandelen, wandelen, reizen of andere buitenactiviteiten en kan worden gebruikt in de lente, zomer en herfst.
Specificaties
Kleur: camouflage
Buitenmateriaal: stof (190T polyester)
Vulmateriaal: PP (polypropyleen)
Afmeting slaapzak: 207 x 70 cm (L x B)
Afmetingen pakzak: 13 x 20 cm (diameter x hoogte)
Gewicht: 800g
Geschikt seizoen: lente/zomer/herfst
Temperatuurbereik: 15℃ - 25℃
Vorm: mummie
Geschikt voor: 1 persoon
Met ophanglus
Opbergtas inbegrepen
Geschikt voor: volwassenen
EAN:8721012383630
Artikelnummer:94489
Gratis verzending
Levering: 3 werkdagen