MarktPlaza

MotorGuide Voormotor TOUR PRO-82 45 114cm 24V GPS

14x bekeken
20 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

MotorGuide biedt betrouwbare prestaties voor een breed scala aan vissers. Met de Tour Pro zorgt het Pinpoint GPS-anker voor nauwkeuriger onderhoud dan ooit in uw visgebied met echte kabelbesturing.
Beschrijving

Moeiteloos opbergen en inzetten voor een volledige dag vissen. Zachte kabelbesturing, stil, reageert in een handomdraai. Universele HD+ sonarmogelijkheden voor koppeling met de gewenste fishfinder.

Het meest nauwkeurige GPS-anker:
De enige echte kabelbesturing met GPS-anker. Pinpoint GPS-verankering is 3x nauwkeuriger dan die van de concurrentie, wat betekent dat u uw favoriete sport en vis kunt beoefenen, zelfs bij stroming en wind. Functies zoals Anchor, Jog, Course Lock en Cruise Control geven Tour Pro een geheel eigen klasse.

Duurzaamheid getest door Tour:
Een duurzame tweedelige schacht is voorzien van een stevige metalen buitenkolom

Een onbreekbare binnenste composietschacht met levenslange garantie. Metalen pedaal met stijve zool:
Een enorm stuursysteem met een metalen pedaal en een hoogwaardige handgreep zorgt voor een soepele, slipvrije bediening. Dankzij het met een drukknop bestuurde GPS-anker, koersvergrendeling en LED-indicatoren kunt u uw koers bepalen en u concentreren op het vissen.

Stil en moeiteloos intrekken en inzetten:
Het Zero-G-tilhulpsysteem en de bijbehorende stikstofcilinder halveren de inspanning vergeleken met concurrerende hulpsystemen.

Gepatenteerde Bulldog-sloten vergrendelen effectief, maar worden op commando losgelaten voor moeiteloos intrekken en inzetten.
Mark
Motorgids
Onderdeel nummer
APK-361642-ME
Fabrikantreferentie
941900020
Garantie
2 jaar
TECHNISCH PAPIER

Productaanbod
Zoetwaternavigatie
Spanning
24 Volt
Model
Met GPS-functie
Lengte
114 centimeter