MarktPlaza

Mory Woonboot

45x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Prachtige woonboot :ruim, goed onderhouden en stijlvol. De invulling is multifunctioneel: villa op het water, B&B of kantoor op het water.
Verblijven of werken op een woonschip is een uitzonderlijke ervaring. Je kan aanmeren in het hart van een bruisende stad en verhuizen wanneer en naar waar het je belieft.
Dit schip, gebouwd bij de gekende familie Mory, heeft gedurende enkele decennia de grote rivieren in Europa doorkruist en is sinds 2012 ingericht als hedendaagse verblijfsruimte. De structuur van het schip ademt geschiedenis met haar imposante klinknagels, gigantische ankers en nostalgische sfeer in het stuurhuis.
Het geheel is smaakvol en met respect voor de authentieke elementen , rekening houdende met het comfort van een hedendaagse woning. Het centrale terras, inclusief de toegang tot het woongedeelte, kan afgesloten worden met metalen schuifpanelen. Achteraan heeft het schip een tweede terras.
Beneden is het verrassend ruim met veel licht en overal parketvloer. Aan de achterkant van het schip zijn de slaapvertrekken: 3 grote kamers, de hal met apart (gasten)toilet en badkamer en een ruime technische berging. In de gang zijn inbouwkasten. Het centrale deel van het schip bestaat uit een polyvalente ruimte van 90m². De keuken heeft een praktisch werkeiland met bar. De ruimte kan diverse invulling krijgen: luxueus salon, ontspanningsruimte met biljart, landschapskantoor of multifunctionele zaal met podium, zoals hij nu is. De trap naar boven leidt naar de vierde slaapkamer. Ook daar zijn inbouwkasten en een fijne badkamer. De grote inloopdouches in het schip hebben een ovaal deurgat, wat je herinnert aan haar geschiedenis.
Buitenom, met een aparte ingangsdeur, kom je in het gastenverblijf. Dit is een kleine studio, stijlvol ingericht, met eigen badkamer en een kleine keuken.
Met de oppervlakte van een grote villa, de samensmelting van nostalgie, design en absolute vrijheid is deze woonboot een must-have voor dynamische durvers. Thuis kan op alle wateren.
Accommodatie
Verblijfsruimtes: : vooraan het schip is een studio, achteraan een aparte slaapkamer met badkamer, centraal grote multifunctionele ruimte, gang met 3 kamers en sanitair.
Kooktoestel & brandstof: : vitrokeramisch
Motor, electra, water
Draaiuren: : circa
Verbruik: : circa
Warm water: : boiler 300 l
Vuilwatertank & materiaal: : 2 zuiveringsstations aan boord: 1x 4000 l en 1x 10000 l
Extra gegevens:
Merk: Mory
Bouwjaar: 1964
Ligplaats: regio Kortrijk
Lengte: 50 meter
Breedte: 6.6 meter
Diepgang: 0.9 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Staal
Rompvorm: Knikspant
Aantal slaapplaatsen: 8
Aantal hutten: 5
Doorvaarthoogte: 4.7
Merk motor: Caterpilar
Type motor: CAT
Bouwjaar motor: 2006
Brandstof: Diesel
Draaiuren: 19000
Vermogen: 475
Tank: 3000 l
Boegschroef: aanwezig
Besturing: Joystick
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Vriezer: aanwezig
Verwarming: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
Marifoon: aanwezig
Radar: aanwezig
Omvormer: aanwezig
Vuilwatertank: aanwezig