MarktPlaza

Mooie zilvergevlekte Brits korthaar kittens

121x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

We hebben een prachtige mannelijke en vrouwelijke GCCF geregistreerde Silver Spotted British Shorthair kittens beschikbaar om te reserveren. Hij is absoluut verbluffend en hij zal klaar zijn om ons te verlaten nadat hij zijn 2e vaccinatie en volledige gezondheidscontrole heeft gehad

Zijn moeder is onze GCCF Pedigree Blue British Shorthair en zijn vader is onze GCCF Pedigree Silver Shaded British Shorthair. Het zijn allebei prachtige katten en zeer geliefde leden van onze familie. Ze zijn hier allebei om kennis te maken tijdens het bekijken van de kittens.

Het kitten zal ons verlaten met:
GCCF-registratiekaart * GCCF-stamboomcertificaat * Vaccinatiekaart * Vier weken verzekering * Microchip * Royal Canin Kitten Box *

Hij is al nest getraind en hij is erg goed, helemaal geen ongelukken! Hij is tot op heden ontwormd en gevreesd en hij zal opnieuw worden ontwormd en gevreesd voordat hij naar zijn nieuwe huis vertrekt.

Hij is opgegroeid met onze kinderen en hij is ongelooflijk vriendelijk. Hij vindt het heerlijk om mee te spelen en hij heeft al een geweldige kleine persoonlijkheid. Hij gaat zijn nieuwe huis verlichten en zijn nieuwe baasjes heel blij maken.