MarktPlaza

Mooie ruime woning met 4 slaapkamers en zeezicht

130x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Mooie ruime woning met 4 slaapkamers en zeezicht

Ref: 989

Ruime woning met 3 verdiepingen en zeezicht + ruime terrassen - Guardamar del Segura

Deze prachtige woning is gelegen in een urbanisatie net buiten het dorp Guardamar del Segura.  U bent vanaf hier zo in het dorp en bij het strand. De woning ligt in een afgesloten gemeenschap (straatje) met allemaal van dezelfde soort woningen. Tevens is een gezamenlijk zwembad.

De woning beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers en een extra toilet op de begane vloer. Verder is de keuken van hoge kwaliteit en modern. Niet alle meubels zijn inclusief. Uw auto kunt u netjes parkeren op eigen terrein. Vanuit hier heeft u ook toegang tot de achterkant van het huis. Beneden in de onderbouw zijn twee ruime slaapkamers, een opslagruimte en een badkamer in het midden. Alles is zeer goed onderhouden en in topstaat. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer met ligbad. Bij de masterbedroom heeft u een eigen terras. Tevens is er nog een dakterras met een prachtig uitzicht over de gehele omgeving.

Guardamar is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen om de hoek. Het strand is er prachtig en zeer groot ruim 11 kilometer lang en ook erg breed (zandstranden). Daarnaast zijn er nog de duinen, vele fietspaden en parken + het dennenbos. Het plaatsje telt ongeveer 18.000 inwoners.

Op loopafstand zijn : Restaurants, Supermarkten, winkels, apotheken, dokters, bars, café’s. Ook veel leuke dorpen in de omgeving van Guardamar :Punta Prima, Santa Pola, Rojales, Benimar, La Mata, maar ook de grote steden zijn niet ver : Torrevieja, Alicante, Elche, Orihuela en Benidorm. Met de auto bent u overal binnen 2 tot 45 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen : Natuurpark, Waterparken, Attractiepark (Benidorm),karten, jetski’s huren, boten huren, fietsen etc.