MarktPlaza

Mooie Maine Coon kitten

1171x bekeken
2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

We hebben een lieve Maine coon poesje beschikbaar in de kleur blue solid. Ze heet Karamel op haar stamboom, is 15 weken oud en mag direct met u mee.


Haar ouders zijn hier in huis aanwezig en zijn raszuivere Maine coon’s, beiden met stamboom in de kleur blue solid.


Ze is nu nog erg jong en speels maar ook vaak dominant in het stoeien en spelen met andere kittens. Het is geen schootpoesje in de zin dat ze het fijn vindt om letterlijk op uw schoot te komen zitten of als tasje door kinderen gedragen te worden maar als zij het wilt komt ze wel graag met u spelen of naast (of op) u liggen als ze moe is. Ze kan ook een deugniet wezen die gauw verveeld is. Overdag slapen kittens veel tussen de maaltijden door. In de avonduren eist ze echt wel uw aandacht op. U hoeft niet de hele dag thuis te zijn om een goed baasje te wezen.


Ze krijgt een kittenpakket en paspoort mee. Ze is gechipt, ontwormd, ontvlooid, 2 x ingeënt en door de dierenarts nagekeken. Haar ouders zijn meerdere keren gecontroleerd op kattenziektes. Dit meisje gaat absoluut niet naar fokkers toe.
De stamboom krijgt u na castratie van ons toegezonden.


Er zijn al een hoop geïnteresseerden geweest voor dit poesje maar puntje bij paaltje is er nog niemand komen kijken naar dit meisje. Mensen die een afspraak willen maken en zeker van hun zaak zijn hebben bij ons voorrang als we ook te weten krijgen waar de kitten terecht komt. Ons advies is: Lees uzelf in m.b.t. het ras voor u reageert.