MarktPlaza

Mooie Kc Rottweiler-puppy's klaar om te vertrekken

93x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

We hebben een nestje prachtige Rottweiler-puppies klaar om nu te bekijken. De puppy's zijn van de hoogste kwaliteit, een echt werkende Rottweiler. Mama (Ursula) heeft een prachtige natuur en is een zeer liefhebbende hond. De vader van Ursula komt uit een zeer beroemde Duitse bloedlijn, Rostock. Hij is een zeer grote, knappe Rottweiler met een grote gestalte en een mooie zachte persoonlijkheid.
De vader van de puppies is Sheirazo Von Harriet, die een volledig functionerende KC-geregistreerde Rottweiler is. Hij is weer een zeer grote Rottweiler met een geweldig uiterlijk, drive en temperament.

Dit is het eerste nest van Ursula, de puppy's zijn thuis grootgebracht en hebben contact gehad met onze andere honden en andere volwassenen. Alle puppy's worden volledig gecontroleerd op gezondheid, hebben hun eerste vaccinatie en een microchip gehad voordat ze vertrekken. Pups worden geregistreerd bij KC en vertrekken met al het papierwerk en een puppypakket om hen te helpen zich in hun nieuwe huis te vestigen.