MarktPlaza

Moeders vertellen, Karim Amstutz

88x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Moeders vertellen, Karim Amstutz

Uitgever: Baeckens Books
Nederlands Hardcover 153 pagina's

1996

15x24 cm

Inhoud:

Heeft je zoontje wel eens een hele supermarkt bij elkaar gegild? Heb je je wel eens radeloos gevoeld omdat je dochtertje niets meer wilde eten? En is je oogappel tussen anderhalf en vier jaar oud? Dan zit hij of zij dus midden in de 'peuterpuberteit'. Een periode waarin kinderen niet alleen stoer, bijdehand en vertederend zijn, maar vooral ook dwars en supereigenwijs. Peuters kunnen je met gemak tot wanhoop drijven.
In dit boek vertellen moeders elkaar hoe ze met hun peuters omgaan. Ze voeren levendige gesprekken over onderwerpen als nee zeggen, consequent zijn, zelf doen en jaloezie en maken elkaar deelgenoot van hun ervaringen, frustraties en creatieve oplossingen. de achtergronden van het peutergedrag wordt kort toegelicht door de pedagogen Emmeliek Boost en Marion van der Meer en elk hoofdstuk wordt afgesloten met een pagina vol ideeën, tips en suggesties.
Moeders vertellen is een boek boordevol handige tips, herkenbare anekdotes die je aan het denken zetten. Bedoeld om iedere peuterouder een hart onder de riem te steken.