MarktPlaza

Modern huis met garage en zwembad

147x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modern huis met garage en zwembad

Ref: 360

De woning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Goed onderhouden en vrij nieuw (2008). De woning bestaat uit 3 verdiepingen en heeft een groot balkon + 2 dakterrassen. Gelegen in een urbanisatie met een gezamenlijk zwembad. Het strand is op slechts 1 kilometer afstand. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het ruime balkon met zeezicht. De totale woonoppervlakte bedraagt 133 m2 en oppervlakte van de terrassen bij elkaar is 49 m2. Onder de woning is een grote privé garage met plaats voor 2 auto’s. Via de garage kunt u ook zo de woning in. De 3 slaapkamers zijn vrij ruim van opzet en 1 ervan heeft een inloopkast. Van de 2 badkamers heeft 1 één een groot ligbad en de ander een douchekabine.

Guardamar is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen om de hoek. Het strand is er prachtig en zeer groot ruim 11 kilometer lang en ook erg breed (zandstranden). Daarnaast zijn er nog de duinen, vele fietspaden en parken + het dennenbos. Het plaatsje telt ongeveer 18.000 inwoners.

In de omgeving zijn : Restaurants, Supermarkten, winkels, apotheken, dokters, bars, café’s. Ook veel leuke dorpen in de omgeving van Guardamar del Segura: Punta Prima, Santa Pola, Rojales, Benimar, La Mata, maar ook de grote steden zijn niet ver : Torrevieja, Alicante, Elche, Orihuela en Benidorm. Met de auto bent u overal binnen 2 tot 45 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen : Natuurpark, Waterparken, Attractiepark (Benidorm),karten, jetski’s huren, boten huren, fietsen etc.