MarktPlaza

Mobiele pizzaoven op aanhangwagen te koop / te huur

806x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Mobiele Pizzaovens op aanhangwagen kopen/huren

Mobiele houtgestookte Mediterranean oven kopen/huren

Een echte mobiele Mediterranean houtgestookte oven op een hangwagen voor gebruik op festivals, feesten, evenementen, bedrijfsfeesten en partijen. Maar ook voor verhuurbedrijven en cateraars is een mobiele houtgestookte oven zeer interessant. Makkelijk verplaatsbaar en u neemt uw oven mee naar waar u maar wilt. In deze ovens kunt u pizza, brood , ovenschotels, vlees ,vis , groenten , aardappels enz. klaar maken. Kortom Mediterraans koken in een perfecte ambiance.
U zult versteld staan van de lekkere gerechten die u kunt maken met een houtgestookte oven.
Wij leveren verschillende types ovens naar keuze en bouwen deze voor u op een nieuwe aanhangwagen met een maximum gewicht van 750 kg. Voor aanhangwagens tot maximaal 750 kg heeft u geen rijbewijs E nodig en kan iedereen met een rijbewijs hier mee rijden.

Prijs vanaf €1475,- ( met oven Livorno 90 ) . Totaal prijs is afhankelijk van de oven die u kiest. Interesse ? Mail ons voor een offerte.

Wilt u eerst een oven uitproberen ? Geen probleem. Wij hebben ook enkele aanhangwagens met ovens in de verhuur.
De oven wordt gebouwd op een nieuwe fabrieks aanhangwagen die volledig is verzinkt en voorzien van een huif. De huif kunt u in 1 minuut met 2 personen eraf nemen of terug plaatsen , zodat de oven bij niet gebruik altijd droog staat.
Wij hebben een grote keuze in verschillende ovens. Van de goedkopere tot professionele ovens.

Ook grotere ovens kunnen wij direct uit voorraad leveren, maar vanwege het hoge gewicht kunnen wij deze alleen opbouwen op een geremde aanhangwagen waar u een E- rijbewijs voor nodig heeft.

Wilt u zelf een oven opbouwen , dat kan natuurlijk ook. u kunt bij ons ook een losse oven of aanhangwagen kopen.