MarktPlaza

Mobiel verrijdbaar scorebord op statief

419x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Verrijdbaar scorebord op statief met een leesbare afstand van ongeveer maximaal 50 meter. Dit scorebord is makkelijk te bedienen en voorzien van een Nederlandstalige handleiding.

Met dit scorebord hou je makkelijk de score, stand en tijden bij voor een groot aantal sporten. Denk aan: Judo, tennis, volleybal, badminton, basketbal, handbal, karate, worstelen, boksen en diverse veldsporten. Daarbij komen alle facetten binnen deze sporten aan bod. Denk aan een shot clock voor basketbal, wedstrijd en houdgreeptimer voor judo, afteltimers, ronde, sets, baannummers en het bijhouden van time-outs.

Ook scores bijhouden van deze sporten is geen enkel probleem. Dit scorebord is uiterst veelzijdig.

De ingebouwde timer is ideaal om tijden bij te houden voor bijvoorbeeld hardlopen of als stopwatch functie in het geval van een time-out. Ideaal; alles overzichtelijk op een systeem bijhouden. Niet alleen voor de teller zelf, maar met dit scorebord hou je ook het publiek op de hoogte van alle zaken! De maximale leesafstand bedraagt ca. 50m.

Een ingebouwde klok geeft de correcte actuele tijd weer en een instelbaar alarm voor bijvoorbeeld het einde van een set geeft een duidelijk signaal aan sporters en publiek wanneer een set of ronde afgelopen is.

Dit digitale scorebord laat zich makkelijk en intuïtief bedienen via het grote tiptoets veld aan de achterzijde. Op het display aan de achterkant zie je meteen wat je invoert.

Dit scorebord is niet waterdicht. Bij slechte weersomstandigheden is het raadzaam om bijvoorbeeld een transparante zak over het bord te plaatsen.


Statief
Afmetingen: 108 x 18.5 x 12 cm
Gewicht: 10kg

Eigenschappen
- gebruikersvriendelijk
- plug & play
- timen en bijhouden van de score voor diverse sporten zoals basketbal, handball, worstelen, boksen en judo
- bijhouden van de score voor het tennis, badminton, tafeltennis
- chronometer voor loopwedstrijden
- klok met alarm
- compact design

- niet waterbestendig
modi
timer & score (basketbal, handball, karate, worstelen)
score & sets (volleybal, badminton, tafeltennis)
chronometer (baannummers & veldsporten)
wedstrijd- & houdgreeptimer (judo)
round & afteltimer (boksen)
elektronische metronoom
geprogrammeerde timer
klok en alarm

Dit product wordt u aangeboden door Officetrends, Kantoorvakhandel de Boer. Al meer dan 100 jaar dé speciaalzaak in (luxe) kantoorartikelen. De meeste producten zijn direct uit voorraad, snel bij u thuis geleverd. Reserveer uw bestelling als u wilt afhalen, dit om tussentijdse verkoop te voorkomen!

Officetrends, Kantoorvakhandel de Boer
Groentemarkt 5
8911JB Leeuwarden
tel: 058 21 238 92