MarktPlaza

Mitsubishi Space Star - 1.6 Inform Silverline Topper Nieuwe Distr.riem

532x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2004 - mrt 2005
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 150 Nm
GVW: 1.690 kg
Afmetingen (LxBxH): 405 x 172 x 156 cm
Wielbasis: 249 cm
Tankinhoud: 55 liter
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Licht grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik in de stad: 9,2 l/100km (1 op 10,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
CO2 uitstoot: 171 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Metaalkleur
De prijs van de auto is RIJKLAAR, incl APK en nieuwe Distr.riem !!
Topauto die al jaren door vele berijders gewaardeerd wordt.
Uniek omdat er maar weinig zijn met gunstige kilometerstanden. Mega-betrouwbaar in gebruik , duurzaam en economisch.
Kortom, makkelijk instappen, en jaren lang genieten kan met deze SpaceStar!
Auto Lancker is een (h)echt familiebedrijf. Wij zijn al meer dan 40 jaar BOVAG-lid met even zoveel jaren ervaring en kennis op autogebied. Dit biedt u de garantie dat u altijd professioneel, deskundig en snel door onze enthousiaste medewerkers wordt geholpen.
Sinds 1975 zijn wij dé Mitsubishidealer voor de regio Gooi- Eemland en Vechtstreek. In 2005 is daar het Suzuki-dealerschap aan toegevoegd. Twee prachtige merken die elk op hun eigen gebied garant staan voor topkwaliteit en jarenlang rijplezier.
In januari 2012 heeft de oprichter zijn bedrijf overgedragen aan een nieuwe ondernemer; Cees Bosboom is de huidige eigenaar en was al eerder 13 jaar werkzaam bij Auto Lancker. Zijn ervaring in “autoland” is inmiddels bijna 30 jaar en dat is voor de klanten een prettige geruststelling. Tel daar het vertrouwde team medewerkers bij op en de som is compleet.
Buiten de regio Gooi- Eemland en Vechtstreek worden er ook veel modellen van Suzuki en Mitsubishi in Amsterdam en Almere geleverd en onderhouden gezien de korte reistijd en de ruime parkeergelegenheid. Het treinstation van Weesp ligt op 2 minuten rijden van ons bedrijf. Haal- en brengservice is standaard aanwezig.
Ook voor de verkoopbemiddeling van uw huidige auto is Auto Lancker het juiste adres. Wij nemen alle zorg omtrent de verkoop van uw huidige auto op ons. Dit is inmiddels al veelvuldig bewezen! Als erkend Bovag lid staan hiervoor professionele middelen tot onze beschikking.
De aankoop van een auto kan ook een spannende aangelegenheid zijn, zeker op 'vreemd' terrein. De kosteloze aankoopbemiddeling van Auto Lancker biedt hierbij uitkomst, wat staat voor vertrouwde service en betaalbaarheid. Informeer naar de voowaarden.
Service en persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel. Ons hele team wordt constant bijgeschoold en wij worden al jaren zeer gewaardeerd door onze relaties. En daar zijn we natuurlijk trots op!
Eén ding willen we daarbij benadrukken: ons bedrijf draait om u en uw mobiliteit.
Graag tot ziens!
Team Auto Lancker