MarktPlaza

Mitsubishi Outlander - 2.0 PHEV Executive Edition inc btw keurige auto

565x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: okt 2013 - okt 2015
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Vermogen brandstofmotor: 90 kW (122 PK)
Koppel: 190 Nm
GVW: 2.310 kg
Afmetingen (LxBxH): 466 x 180 x 167 cm
Wielbasis: 267 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,9 l/100km (1 op 52,6)
CO2 uitstoot: 44 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 1
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 135 - 151 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 1e eigenaar
- 5 Zit plaatsen
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bekerhouders
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bi-xenon koplampen
- Boekjes aanwezig
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Bumpers en spiegels in carrosseriekleur
- DAB ontvanger
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Interval ruitenwisser
- Keyless entry
- koplampreiniging
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Lichtmetalen velgen 18"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- N.A.P Certificaat
- Nationale auto pas
- Navigatie met grootbeeld kleurenscherm
- Navigatiesysteem full map
- Oplaadmogelijkheid
- Org: Nederlands Geleverde Auto
- Rook en huisdier vrij
- Standkachel
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
Het doordachte ontwerp van de Mitsubishi Outlander maakt hem tot een comfortabele en veelzijdige auto voor het hele gezin. Dit dealeronderhouden exemplaar heeft 181618 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2014. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Deze Mitsubishi is voorzien van knoppen op het stuur om het full map navigatiesysteem en het premium audiosysteem met dab-ontvangst te bedienen. De standkachel is een ideale optie voor de koude maanden. U stapt altijd in een voorverwarmde auto en hoeft nooit meer ruiten te krabben. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Het luxeniveau in deze Mitsubishi is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Met lederen stuur en bekerhouder is deze Mitsubishi helemaal compleet.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?
van Wallinga Automobielen in Haarlem is een universeel autobedrijf dat al 30 jaar actief en een begrip is in mobiliteit . Wij verkopen zorgvuldig geselecteerde dealer occasions in elke prijs klasse. Al onze auto"s zijn voorzien van een RDW teller rapport. (voorheen n.a.p) Wij adverteren uitsluitend met originele bouwjaren en kilometerstanden. Inruil is altijd mogelijk even als een proefrit voor aankoop. De gekochte auto kunnen wij gelijk te naam stellen.( of exporteren) Ook voor een passende verzekering of financiering kunt u bij ons terecht . (zie onze site wallinga.nl) Graag tot ziens in onze sfeer volle showroom aan de Zaanenstraat 22 in Haarlem, waar de koffie altijd klaar staat. Kijk ook eens op wallinga.nl voor nog meer betaalbare dealer occasions .voor vragen 023-5380942 of info@wallinga.nl onze advertenties worden met de grootse zorg samen samen gesteld door diverse partijen. daarom zijn type fouten en genoemde opties onder voor behoud .