MarktPlaza

Mitsubishi Outlander - 2.0 PHEV 4x4 Open dak Leer Elek-klep Nav/Cam *ex BTW* Instyle X-Line

531x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Plug-in hybride: Ja
Modeljaar: 2015
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Vermogen brandstofmotor: 90 kW (122 PK)
Koppel: 190 Nm
GVW: 2.310 kg
Afmetingen (LxBxH): 466 x 181 x 167 cm
Wielbasis: 267 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 170 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,9 l/100km (1 op 52,6)
CO2 uitstoot: 44 g/km
Emissieklasse: Euro6
Aantal eigenaren: 1
Motorrijtuigenbelasting: € 135 - 151 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 1e eigenaar
- Achteruitrijcamera
- DAB ontvanger
- Elektrisch bedienbare achterklep
- Elektrisch schuif-/kanteldak
- Navigatiesysteem full map
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bi-xenon koplampen
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Keyless entry
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Oplaadmogelijkheid
- Side-skirts
- Standkachel
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Let op: Prijs is Exclusief BTW!
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Mitsubishi Outlander. De auto is van het bouwjaar 2015 en is van de eerste eigenaar. Een hybride auto zoals deze, wordt aangedreven door een verbrandingsmotor en een elektromotor. Daardoor is de auto zuinig en vriendelijk voor het milieu. Het interieur van deze auto is bekleed met leer voor een ongeëvenaard luxueuze uitstraling. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel.
U bedient het full map navigatiesysteem en het premium audiosysteem met dab-radio via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. De standkachel is een comfortfunctie die de veiligheid vergroot. U rijdt nooit meer met bevroren of beslagen ramen en stapt altijd in een voorverwarmd interieur. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mitsubishi met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.
Van uw nieuwe auto verlangt u rijplezier, maar ook optimaal comfort en veiligheid. Daarom is de Mitsubishi Outlander de auto die u zoekt. De auto is van het bouwjaar 2015 en is van de eerste eigenaar. De hybridemotor geeft deze auto sportieve prestaties en zorgt voor een laag brandstofverbruik. Leren bekleding versterkt de topklasse uitstraling van het interieur. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een full map navigatiesysteem. Het premium audiosysteem met dab-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. De standkachel is een ideale optie voor de koude maanden. U stapt altijd in een voorverwarmde auto en hoeft nooit meer ruiten te krabben. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Het luxeniveau in deze Mitsubishi is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mitsubishi Outlander samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
U kunt gebruik maken van onze optiepakketten. LIEVER NIET MAILEN MAAR BELLEN! GARAGE PLOEGH 0512 - 36 12 51
----VOOR MEER FOTO'S ZIE GARAGEPLOEGH.NL----
----INRUIL MOGELIJK----INRUIL MOGELIJK------
---------SHOWROOM GEOPEND TOT 18:00 UUR-----
-- 'S AVONDS OP AFSPRAAK GEOPEND TOT 22.00 UUR--
HARTELIJK WELKOM BIJ GARAGEPLOEGH.nl
AAN DE MOLENWEG 4 TE SURHUISTERVEEN
U kunt gebruik maken van onze optiepakketten.
LIEVER NIET MAILEN MAAR BELLEN!
GARAGE PLOEGH 0512 - 36 12 51
Tel.0512 - 36 12 51
Bgg. 06 - 21 29 57 47
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.