MarktPlaza

Mitsubishi ASX - 1.6 Cleartec Intense *NIEUWJAARKNALLERS* | Airco | KENWOOD |

489x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2015 - sep 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 154 Nm
GVW: 1.870 kg
Afmetingen (LxBxH): 430 x 181 x 164 cm
Wielbasis: 267 cm
Acceleratie (0-100): 11,4 s
Topsnelheid: 183 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik in de stad: 7,0 l/100km (1 op 14,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 132 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 695): Upgrade naar een hoger label: u kunt altijd een upgrade doen naar een pakket hoger de kosten van de upgrade bedragen €695,-
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Chroom delen exterieur
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 18"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
We hebben een geweldig verkoopjaar gehad en dat vieren we door knallend het nieuwe jaar in te gaan. Daarom bieden wij u momenteel deze auto aan tegen een zeer scherpe aanbiedingsprijs. U krijgt geheel gratis een gloednieuwe APK-keuring, Grote service onderhoudsbeurt conform fabrieksrichtlijnen, 6 maanden garantie en een mobiliteitspas voor heel Europa als u dit jaar nog deze prachtige occasion aanschaft! (Normaal t.w.v. € 995,-)
Heeft u geen auto in te ruilen dan krijgt u van ons ook nog eens een tankpas t.w.v. € 250,-!!! Een deal om niet te missen dus, kom snel langs want wie het eerst komt wie het eerst maalt!
Met de Mitsubishi ASX is heel veel mogelijk. Een vakantie met het hele gezin, die nieuwe kast ophalen bij Ikea of gezellig met zijn vijven een dagje erop uit. Dit dealeronderhouden exemplaar is uit 2016 en heeft 95623 kilometer op de teller. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Verder is de Mitsubishi uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem gaat met knoppen op het stuur. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van dab-ontvangst. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. In deze Mitsubishi kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur en versnellingspook en automatisch dimmende binnenspiegel.
Deze Mitsubishi biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?