MarktPlaza

Mini Mini One - , Airco, 17 inch LM, 6 versnelling

500x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 175/65 R15
GVW: 1.510 kg
Afmetingen (LxBxH): 370 x 168 x 141 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 185 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 128 g/km
Emissieklasse: Euro4
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 95 - 106 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog? Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. De MINI is standaard voorzien van: lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?