MarktPlaza

Mini Mini Countryman - 1.6 120pk 69.799km Leder Pano Stoelverwarming

493x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/60 R16
GVW: 1.735 kg
Afmetingen (LxBxH): 410 x 179 x 156 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 10,5 s
Topsnelheid: 190 km/u
Interieurkleur: Beige
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
CO2 uitstoot: 140 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Afleverpakket (1) (inbegrepen): Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie
- Afleverpakket (2) (zonder meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Afleverpakket (1)"): Autotrust garantie; Huisgarantie
## Aanvullende opties en accessoires
- afneembare trekhaak
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegel automatisch dimmend
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Lichtmetalen velgen 17"
- Luxe lederen bekleding
- Metallic lak
- nationale autopas
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Parkeersensor achter
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
MINI Countryman 1.6 met 120pk (een betere keus dan de 1.6THP variant in de Cooper S) uit bouwjaar 2011 met handgeschakelde transmissie en pas 69.799km! De SUV onderscheidt zich van anderen door de gecombineerde kleurstelling, beige lederen interieur, de aanwezige opties en het kristalheldere onderhoudsverleden. 'Cooper S Lookalike'!
De MINI is net zoals al zijn voorgangers een auto met een hoge fun factor! De MINI COUNTRYMAN is eigenlijk feitelijk de eerste moderne 5-deurs MINI. In tegenstelling tot zijn voorgangers past hier wel een kinderwagen in, kun je wel mensen meenemen en dan ook nog je boodschappen kwijt. Gelukkig is het MINI DNA intact gebleven! Deze COUNTRYMAN is als vijf zitter geleverd (sommige hebben maar vier zitplaatsen) met neerklapbare achterbank, wat toch wel prettig is.
De 5-deurs SUV is o.a. uitgerust met panoramadakraam, lederen bekleding, stoelverwarming, climatronic, cruise control, parkeersensoren achter, afneembare trekhaak (te gebruiken voor de fietsendrager), zwarte 17" inch lichtmetalen velgen en diverse leuke accenten. Daarnaast AUX in, dakreling, MINI boost radio/cd, zwarte hemelbekleding, isofix kinderstoelsysteem, niet rokerspakket, sportstoelen met verstelbare lende. Geen stoeprandschades aan de wielen of krassen of butjes en betreft rookvrije auto.
Onderhoudshistorie:
- 13.07.2011, 0km Zentrale Ubergabedurchsicht BMW Niederlassungen
- 18.07.2013, 16.148km MINI Frankfurt
- 19.08.2015, 31.883km MINI Frankfurt
- 30.11.2016, 39.580km MINI Frankfurt
- 24.07.2017, 42.971km Autobedrijf Hanenberging BV Sint-Oedenrode
- 10.08.2018, 57.108km Autobedrijf Vercoulen BV Beringe
- 19.12.2019, 67.798km Autobedrijf Wamsteker Gaanderen i.o.v. Wolters auto's
Na controle door onze werkplaatspartner kunnen we concluderen dat de MINI in een uitmuntende staat van onderhoud verkeert. Uiteraard zijn er twee sleutels aanwezig, zijn alle onderhoudsfacturen en de NAP tellerkaart (kilometerregistratie) aanwezig. In opdracht van ons is de olie ververst en zijn alle filters gecontroleerd. De remmen voor zijn onlangs vervangen.
Aanwezige formulieren: NAW/ contact gegevens eerste eigenaresse uit Duitsland, TUV rapport uit 2014 en 2016, elke onderhoudsfactuur van MINI Frankfurt, een aantal facturen van wielenwissel bij Pneumobil Bad Vilbel. Op elke factuur is kilometerstand en datum vermeld. Aan de hand van deze facturen, de boeken en NAP kunnen we juistheid van de kilometerstand garanderen.
Garantie:
Er alles aan doen om te zorgen dat alles klopt en ernaar streven dat u een goede auto krijgt door het uitsluiten van risico`s, controleren en waar nodig repareren of misschien toch niet particulier aanbieden. Dat is de reden dat er maar weinig garantieclaims zijn en mensen tevreden van hun nieuwe witte raaf genieten. Uiteraard kan uw raaf toch een mankement vertonen dat nog niet aanwezig was op moment van aflevering. Onverwachte, hoge reparatiekosten aan een pas gekochte auto zorgen er vaak voor dat de relatie tussen koper en autobedrijf bekoeld raakt en dit willen wij absoluut voorkomen.
Wie bieden een garantie van 6 maanden of tot 15.000km na aanschaf. De kosten bedragen hiervoor tussen de €238,- en €366,- afhankelijk van de uitgebreidheid van de dekking. Het grote voordeel van ons garantiepakket is dat u zelf vrij bent om te kiezen waar u een eventuele garantieclaim laat afwikkelen. U kunt naar de dealer maar kunt ook naar het bedrijf waar u al jaren in onderhoud bent.
WIJ ZIJN UITSLUITEND GEOPEND OP TELEFONISCHE AFSPRAAK, BELT U DUS ALTIJD VOORDAT U KOMT VOOR EEN EVENTUELE BEZICHTIGING.
Meer dan 80% van auto kopend Nederland financiert hun aankoop. Wij kunnen u in contact brengen met een betrouwbare financieel specialist mocht u deze auto willen leasen of financieren. Wanneer u een bedrijf heeft is financiering met BKR registratie mogelijk! Krijgt u nergens een financiering? Wij regelen het voor u! Startende ondernemers opgelet!! Financieren zonder jaarcijfers mogelijk!! Inruil mogelijk! Benader ons voor meer informatie!
Tevens kunnen wij voor u de verzekering van uw nieuwe aanwinst regelen. Wij kunnen uw aankoop drie jaren lang na aankoopdatum tegen aanschafwaarde verzekeren waardoor u geen geldelijk verlies lijdt bij diefstal en schade.
LET OP: AL ONZE AUTO`S STAAN BINNEN IN ONZE VERWARMDE SHOWROOM!! ONDANKS HET SLECHTE WEER OF DE INVALLENDE AVOND KUNT U DE AUTO VAN UW KEUZE GOED BEKIJKEN!
WOLTERS AUTO`S
`SINDS 1963 UW PARTNER IN AUTOZAKEN`
LICHTENHORSTSTRAAT 33
6942 GS DIDAM
06-15942164