MarktPlaza

Mini Mini Cooper - Classic edition 1.5 half leder, navigatie, led, zeer nette auto

532x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.160 kg
Acceleratie (0-100): 7,8 s
Topsnelheid: 210 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Garantie pakket: Al onze auto’s worden standaard afgeleverd met een nieuwe APK, een onderhoudsbeurt inclusief de Schols Auto’s Mini check-up en garantie!
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie (3 maanden garantie)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dubbele airbag
- Extra getint glas
- Lederen stuurwiel
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor en achter
- Side airbag(s)
- Stuurwiel multifunctioneel
- Toerenteller
- Verstelbare (in hoogte) bestuurders stoel
- Verstelbare stuurkolom
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de rijke uitrusting horen ook extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren.
Zoals u mag verwachten van deze MINI Cooper Classic edition is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
Daar Schols Auto's bekend staat als de MINI-specialist van Zuid-Nederland zorgen wij bij de aflevering van uw aankoop voor een in top staat verkerende auto. Wij begrijpen dat de aanschaf van een nieuwe auto een feestje mag zijn!
Al onze auto’s worden standaard afgeleverd met een nieuwe APK, een onderhoudsbeurt inclusief de Schols Auto’s Mini check-up en garantie!
Schols Auto’s onderscheidt zich door haar klanten een combinatie te bieden van een professioneel garagebedrijf gecombineerd met een gespecialiseerde verkoopafdeling welke beiden in de kern gericht zijn op Mini’s.
Al onze mensen moeten specialist zijn op hun vakgebied en daarbij de passie delen die Mini heet aldus Martijn Schols, oprichter en eigenaar van Schols Auto’s.
Met ons eigen team van specialisten kunt u bij ons ook terecht voor zowel standaard onderhoud als grote en complexere reparaties aan uw auto.
Schols Auto’s de MINI-specialist van Zuid-Nederland.
Openingstijden:
Ma t/m Vr: geopend van 8:30 tot 17:30 uur
Za: geopend van 9:30 tot 13:30 uur
Zaterdag middag en buiten vaste openingstijden: op afspraak
077-3082619
06-42314835