MarktPlaza

Mini Mini Cooper - 1.6 CHILI * LEDER + PANODAK + NAVIGATIE * NIEUWE MOTOR

578x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2010 - jul 2014
Modelcode: R56
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 160 Nm
GVW: 1.540 kg
Afmetingen (LxBxH): 372 x 168 x 141 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 203 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik in de stad: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 127 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Stuurwiel multifunctioneel
Kilometer na kilometer, bocht na bocht levert deze MINI Mini de beste rijprestaties. Het is een auto die 176528 kilometer heeft gelopen, het bouwjaar is 2012. Het interieur van deze auto is bekleed met leer voor een ongeëvenaard luxueuze uitstraling. In deze uitvoering is de Mini voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Verder is de MINI uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. De uitrusting van deze MINI is met lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze MINI Mini Het is een auto uit 2012. Het met leer beklede interieur geeft deze auto een gedistingeerde uitstraling. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. Tot de uitrusting van deze MINI behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen. Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. De uitrusting van deze MINI is met lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Om deze MINI Om decht te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Via onze financieringspartner Alphera Financial Services, helpen wij U graag op weg om uw lening zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw mogelijkheden en wensen.
Wilt U meer informatie over de desbetreffende auto of wilt U een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 030-244 27 51 of Mobiel: de heer C. Van Brummelen: 06-53 40 71 10.
Wij werken graag op afspraak om zo voldoende tijd voor U vrij te maken.
** Zoals gebruikelijk bij het adverteren op het internet, hanteren ook wij internetprijzen ook wel meeneemprijzen genoemd. Omdat nagenoeg elke aanbieder deze prijzen gebruikt, zijn deze prima geschikt om te vergelijken. **
Niet alle Auto Portals laten alle foto's zien van desbetreffende auto. Kijk daarom op onze internetsite naar de complete advertentie / foto overzicht.