MarktPlaza

Mini Mini Cooper - 1.6 Automaat Navi Leer

507x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 4 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.520 kg
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 10,4 s
Topsnelheid: 185 km/u
Interieurkleur: Zwart
CO2 uitstoot: 187 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Basispakket: Minimaal 8 maanden apk en basis onderhoud ook voor minimaal die periode "up to date".
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Hoofdsteunen voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Mistlampen voor
- Sportonderstel
- Stuur verstelbaar
- toerenteller
- Voorstoelen verwarmd
Eventueel is er nog een winterset voor een kleine meerprijs beschikbaar.
Met zijn geweldige prestaties en dynamische uiterlijk laat deze sportieve eyecatcher het hart van veel autoliefhebbers sneller kloppen. We hebben het hier over een MINI Mini. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Met zijn lederen bekleding is deze MINI comfortabel en stijlvol. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Natuurlijk behoren lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.