MarktPlaza

Mini Mini Clubman - 1.6 Cooper S panodak leer xenon clima cruise 174 pk Turbo

141x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 225/50 R17
GVW: 1.665 kg
Wielbasis: 255 cm
Acceleratie (0-100): 7,6 s
Topsnelheid: 224 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
Brandstofverbruik in de stad: 7,9 l/100km (1 op 12,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 195): Afleverpakket (1): -Nieuwe APK -Vloeistofcheck -Poetsbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- 17 INCH VELGEN
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Metallic lak
- Stuurwiel multifunctioneel
Dit is niet zomaar een MINI Clubman. De hoge prestaties van de motor, het strak afgestelde onderstel en de uitgekiende verhoudingen van de transmissie staan garant voor bergen rijplezier. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De hoogwaardige uitstraling van deze auto wordt benadrukt door de lederen bekleding. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Natuurlijk behoren dakspoiler, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audio-installatiesysteem. Want in deze MINI bedient u het vanaf het stuurwiel. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Deze MINI is voorzien van lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.
!! OM TELEURSTELLING TE VOORKOMEN IS HET VERSTANDIG OM EEN AFPSRAAK TE MAKEN VOOR EEN BEZICHTIGING EN/OF PROEFRIT OP. IK BEN ER NIET ALTIJD!!
BUITEN OPENINGS TIJDEN BENT U, OP AFSRAAK, OOK WELKOM.
!!! LET OP !!! Wij werken ook samen met OCCASION GARANT PLAN en AUTOTRUST GARANTIES. Occasion Garant Plan/Autotrust Garanties bieden dekking op de onder de garantie vallende reparaties gedurende de looptijd(6 of 12 maanden), ongeacht het aantal reparatiegevallen en gereden kilometers. De bij ons aangekochte occasion kan in uw eigen woonplaats bij een erkende merkendealer gerepareerd worden. Klikt u op het logo GARANTPLAN op onze homepage voor meer duidelijkheid.