MarktPlaza

Mini Mini Cabrio - 1.6 One

540x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: apr 2004 - mrt 2009
Modelcode: R52
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 140 Nm
GVW: 1.565 kg
Afmetingen (LxBxH): 364 x 169 x 142 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 175 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,2 l/100km (1 op 13,9)
Brandstofverbruik in de stad: 10,0 l/100km (1 op 10,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
CO2 uitstoot: 168 g/km
Emissieklasse: Euro4
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Garage Vervaet Kwaliteitscheck (zonder meerprijs): De auto wordt op 50 punten gecontroleerd zodat u weet wat u koopt!
- Meeneemprijs (zonder meerprijs): Standaard tenaamstelling, geldige APK (minimum 14 dagen) en RDW leges
## Aanvullende opties en accessoires
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen voor en achter
- Lichtmetalen velgen 15"
- Parkeersensor achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitentemperatuurmeter
- Chroom delen exterieur
- Elektronische remkrachtverdeling
Een cabriolet is gebouwd voor plezier, kilometer na kilometer. U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze MINI Cabrio. Het is een auto van het bouwjaar 2008, hij heeft 121678 kilometer op de teller staan. Het elektrische cabriodak opent snel en soepel. Zo geniet u maximaal van elke kilometer die u open rijdt. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Natuurlijk behoren centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Cabrio samen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze MINI Cabrio. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Het is rijplezier zonder grenzen. Doe de kap open en rijd de zomer tegemoet met deze cabriolet. U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze MINI Cabrio. Het is een auto van het bouwjaar 2008. Open rijden was nog nooit zo eenvoudig. Het cabriodak opent soepel en stil dankzij de elektrische bediening. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. De uitrusting van deze MINI is met centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.
In de MINI Cabrio heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Doe het dak open van deze cabriolet en ervaar de zon en de wind tijdens elke rit. Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze MINI Cabrio heeft 121678 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2008. Het elektrisch bediende cabriodak opent en sluit automatisch. Bij de uitrusting van deze MINI horen onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. U bent in deze MINI ook voorzien van centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Zoals u mag verwachten van deze MINI Cabrio is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Wilt u met deze MINI Cabrio een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.
# De mooiste staan in Axel