MarktPlaza

Mini Mini Cabrio - 1.6 Cooper S Sidewalk / Automaat / Navigatie / Leer /

552x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: dec 2006 - mrt 2009
Modelcode: R52
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 220 Nm
GVW: 1.660 kg
Afmetingen (LxBxH): 366 x 169 x 142 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 8,0 s
Topsnelheid: 215 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,2 l/100km (1 op 10,9)
Brandstofverbruik in de stad: 13,1 l/100km (1 op 7,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
CO2 uitstoot: 208 g/km
Emissieklasse: Euro4
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- AUX ingang
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth carkit
- Derde remlicht
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Gelimiteerd slipdifferentieel
- Isofix
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Sportonderstel
- Stuurwielbediening audio
- Uitlaat sierstuk
- USB aansluiting
Dit is geen autorijden meer, dit is feest. Doe het dak open en geniet van elke kilometer in deze MINI Mini Cabrio. Laat u niets wijsmaken, deze MINI Mini Cabrio biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto komt uit 2008. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Open rijden was nog nooit zo eenvoudig. Het cabriodak opent soepel en stil dankzij de elektrische bediening. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en armsteun voorin.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. Via de usb-aansluiting speelt deze auto uw muziek af via de luidsprekers. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Deze MINI is voorzien van lederen sportstuur, boordcomputer en isofix-aansluiting.
In de MINI Mini Cabrio heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?
Bij Vakgarage WK Auto's bent u aan het juiste adres voor een betrouwbare occasion. De geadverteerde prijs is dan ook de prijs inclusief alle niet vermijdbare kosten. Voor extra zekerheid kunt u ook kiezen voor het viaBOVAG afleverpakket. Dit houd o.a. in; 6 Maanden volledige BOVAG Garantie, BOVAG Afleverbeurt, BOVAG 40 puntencheck, 1 jaar Vakgarage Pechhulp en 14 dagen BOVAG Omruilgarantie. De kosten voor dit pakket zijn € 695,- Voor meer info en de voorwaarde zie www.viabovag.nl. Wij staan voor Service, Kwaliteit en Klanttevredenheid (Cijfer 8,7 klantenvertellen). Onze slogan is dan ook al jaren; Vakgarage WK Auto's ....een zaak van vertrouwen!
Wilt u meer informatie over deze auto dan kunt u bellen naar 071-5766800 of SMS / Whats App naar 06-40322476. Natuurlijk kunt u ook mailen naar verkoop@vakgaragewkautos.nl