MarktPlaza

Mijn eerste twintig jaar arbeidsverleden

332x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Schrijver en striptekenaar Richard de Regt verteld over zijn eerste twintig jaar op de arbeidsmarkt, en hoe de handelwijze van werknemers schade toebrengt aan iemands cv... Luchtige annecdotes met humor en rechtvaardigheidsgevoel.Rechtstreeks van uitgever.

Autobiografisch boek in annecdotiische humoristische stijl dat meer dan twintig jaar omschrijft (1983-2004) waarin Richard de Regt verschillende soorten werk verrichtte. Het laat het ironische zien van de wegwerpmentaliteit op de arbeidsmarkt, waar (toen al) werknemers zeer gemakkelijk zonder geldige reden iemand konden ontslaan, zonder zich te bekommeren over de schade die ze aan je CV aanbrengen.
Richard de Regt is bekend van zijn aanwezigheid op stripbeurzen en stripforums, als de uitgever en tekenaar van het stripblad Menner Maandblad, en bekend in stripliefhebberskringen. Uitgeverijen die werk van hem hebben uitgegeven:
Uitgeverij Bonte
Uitgeverij FreeMusketeers
Iedere tekstpagina heeft een achtergrondkleur, en het boek bevat ook een aantal kleurenfoto's en strips in kleur. Het toont enkele unieke en weinig vertoonde strips van schrijver/striptekenaar/illustrator Richard de Regt, die hij op school getekend heeft toen hij 15 jaar was.
Het boek is gebonden als wire-o (soort ringband) en heeft een doorzichtig plastic cover. Het is gedrukt op stevig papier en heeft bijna een glossy uitstraling.
Dit boek is ruim in voorraad en is nieuw. Gedrukt in 2007.
Het telt 80 pagina''s op A5 formaat.