MarktPlaza

Mieke Kosters - In 20 Minuten van XL naar S

87x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

niet afzien, wel afvallen

224 pagina's

Mieke Kosters (1972) maakte een opmerkelijke carrièreswitch: van bedrijfseconoom naar gewichtscoach. Acht jaar geleden viel ze 15 kilo af door het eetgedrag van haar slanke vriendinnen te kopiëren. Haar ervaring werkte ze samen met psycholoog Anne de Jong uit tot een unieke afslankmethode. Haar eerste boek Het geheim van slanke mensen werd een bestseller – meer dan 60.000 exemplaren verkocht – en de bijbehorende (online) workshops zijn een doorslaand succes. Ik ken mezelf en ben slank - Overwin je valkuilen en val af mét chocola en wijn is Mieke’s tweede boek. Inmiddels is ze een veelgevraagd spreekster en haar trainingen worden door heel Nederland gegeven. Mieke woont samen met Jaap, Lise (10), Faas (8) en Jette (3) in Amsterdam

Afvallen met pasta's, pizza's, hamburgers, salades, soepen en chocola is leuker (en effectiever) dan knagen op kanariezaad, tarwegras of ander hypevoedsel. Mieke Kosters gelooft niet in diëten, maar in bewust kiezen voor het (aller)lekkerst en in slim combineren. Alle recepten staan binnen 20 minuten op tafel en hebben een maat: van XS tot XL.

Jij bepaalt welke omvang je maaltijden krijgen. Met enkel XL's val je niet af, maar van alleen S'jes word je rebels. Dus combineer slim, zo vind je balans in je eetpatroon en dát is houdbaar voor altijd.

Het zevende kookboek van Mieke Kosters. De afslankmethode van Kosters behoeft weinig introductie: de sleuteluitdrukking is de regie in eigen hand nemen. Stop met zoeken naar excuses en wees eerlijk. Maar als het besluit om daadwerkelijk de regie te nemen en te starten met afvallen genomen is, blijft enige hulp en ondersteuning prettig. En goede recepten die bovendien in twintig minuten klaar zijn, zijn altijd handig. Dit nieuwe boek geeft recepten voor hoofdmaaltijden en tussendoortjes. Bij elk recept is aangegeven hoeveel calorieën het bevat door de aanduiding XS tot en met XL. Kies je voornamelijk voor XL, dan kom je aan. Neem je meestal XS of S, dan zal de weegschaal uiteindelijk minder kilo's aangeven. Deze indeling maakt kiezen zonder te rekenen gemakkelijk. Erg overzichtelijk is de bladzijde voor ieder hoofdstuk met het overzicht van alle recepten, de bladzijden en de vermelding S, M of L. Zo kun je snel iets kiezen. Het boek oogt opnieuw mooi en de recepten zijn niet moeilijk en gevarieerd. Een aanrader voor lijners.