MarktPlaza

Midsomer Murders - Seizoen 8 Deel 1 (4 DVD)

57x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

400:00 minuten

Acteurs: Daniel Casey John Nettles Laura Howard John Hopkins Jane Wymark John Hopkins

Het op het zicht slaperige graafschap Midsomer wordt al jaren opgeschrikt door moord en doodslag. Achter de goede manieren en de volmaakte gazons van de inwoners schuilt een wereld van intrige. Sergeant Barnaby werkt nu reeds een jaar samen met zijn nieuwe jonge collega inspecteur Daniel Scott. Gedurende die tijd hebben ze samen al de nodige mysteries opgelost. In seizoen 8 krijgen ze uiteraard weer tal van nieuwe moordzaken op te lossen.

1. Things that Go Bump in the Night: De moord op begrafenisondernemer Patrick Pennyman brengt Barnaby en Scott naar het dorpje Fletcher’s Cross. Barnaby verwacht de dader te vinden in een spirituele kerkgenootschap die geleid wordt door Rosetta Price.

2. Dead in the Water: Op de dag van de jaarlijkse Midsomer regatta wordt het lijk van rokkenjager Guy Sweetman uit de Thames gevist. Sweetman heeft velen tegen zich in het harnas gejaagd, maar wie van zijn vijanden heeft hem vermoord?

3. Orchis Fatalis: In Midsomer Malham wordt Madeline Villiers vermoord. Barnaby ontdekt in haar dagboek dat zij regelmatig illegaal beschermde orchideeën smokkelde.

4. Bantling Boy: Aristocraat Hartley heeft zijn renpaard nagelaten aan vier personen: zijn zoon Bruce, zijn dokter, zijn verpleegster en zijn tuinman. Kort daarop wordt één van hen vermoord.