MarktPlaza

Midsomer Murders - Seizoen 14 Deel 2 (4 DVD) Nieuw/Gesealed

104x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

400 min minuten

Acteurs: John Nettles Jane Wymark Jason Hughes Fiona Dolman Fiona Dolman

De TV-serie Midsomer Murders is gebasseerd op de romans van Caroline Graham over Inspecteur Barnaby. De verhalen spelen zich af in het pittoreske graafschap Midsomer. Detective hoofdinspecteur Tom Barnaby is een aimabele man, die methodisch en bedachtzaam te werk gaat. Zijn kalme benadering staat in contrast met zijn overijverige en onhandige assistent Sergeant Troy. In het idyllische landschap van Midsomer met zijn cottages en landgoeder, worden vreedzame dorpen opgeschrikt door brutale moorden. Barnabt sluit de onschuldigen uit en vervolgt de schuldigen. Overigens wordt hij niet alleen bijgestaan door Troy, ook zijn vrouw Joyce en dochter Cully spelen doorgaans een belangrijke rol bij het oplossen van de misdaad.

The Sleeper Under The Hill
Het lichaam van een rijke grootgrondbezitter wordt in het midden van een cirkel menhirs teruggevonden. De politie verdenkt al snel de leider van een lokale sekte...

The Night Of The Stag
Wanneer een belastinginspecteur die is verdwenen dood opduikt in een vat met cider, denken Barnaby en Jones de moordenaar te vinden binnen de lokale bevolking. Al snel ontdekken ze een bizarre lokale traditie en de voorkeur voor een illegaal drankje genaamd 'The Beast'.

A Sacred Trust
Het klooster van Midsomer Priorij wordt gedwongen de deuren te openen nadat Moeder Thomas van Aquino wordt gewurgd. Ontbrekend antiek zilver, heilige wijdingen en een gruweldaad in Afrika dertig jaar eerder maken het tot een complex onderzoek voor Barnaby en Jones.

A Rare Bird
Een ruzie breekt uit tussen een aantal vogelaars wanneer Ralph Ford claimt een zeldzame vogel te hebben gezien. De voorzitte Patrick Morgan wordt vermoord wanneer hij een glimp probeerd op te vangen van deze vogel. Werd hij vermoord voor zijn obsessie met ornithologie of is er iets sinisters aan de hand.