MarktPlaza

Midsomer Murders - Seizoen 13 Deel 1 (4 DVD)

85x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Midsomer Murders - Seizoen 13  Deel 1  (4 DVD)

BCZ

400 minuten

Acteurs: Kirsty Dillon Jason Hughes John Nettles Laura Howard Barry Jackson Kirsty Dillon

In het dertiende seizoen van deze Britse misdaadserie worden Inspecteur Tom Barnaby en zijn collega Sergeant Ben Jones opnieuw geconfronteerd met moord en doodslag in het wreedzame Engelse graafschap Midsomer. Midsomer lijkt dan wel ogenschijnlijk een vredig pittoresk stukje platteland in het Engelse Somerset, maar achter de authentieke gevels van de charmante cottages schuilen echter veel schandalen en donkere geheimen. Barnes en Jones zijn twee tegengestelde persoonlijkheden en hebben ieder hun eigen werkwijze. Dit resulteert in het oplossen van de meest complexe moordzaken.

De verhalen zijn gebaseerd op de romans van Caroline Graham.

Afleveringen:

The Made-to-Measure Murders

Op de herdenking van de sterfdag van Gerald Woodley zijn een aantal familieleden wel erg door verdriet overmand. Of hebben ze last van schuldgevoelens? Hadden ze misschien iets met zijn dood te maken? Wanneer Geralds weduwe te biecht gaat bij de dominee, wordt ze vermoord ...

The Sword of Guillaume

Barnaby neemt deel aan een busreis naar Brighton met de Kamer van Koophandel van Causton . Hij heeft vermoedens dat de burgemeester van Causton corrupte zaken gaat doen in Brighton. Zijn ontspanningsreisje is maar van korte duur . Hij moet onmiddellijk in functie treden wanneer er een moord plaats vindt. Het moordwapen is een eeuwenoud zwaard dat gestolen blijkt te zijn uit een graf tombe.

Blood On The Saddle

Tijdens een Wild West Show wordt een vrouw dodelijk getroffen door een pistoolschot .Het enige aanknopingspunt dat Barnaby kan vinden, is een geschil tussen twee families die al jaren lang strijd voeren over een braakliggend stukje grond.

The Silent Land

Joyce Barnaby moet uitwijken voor een nachtelijke wandelaar en komt in een greppel terecht. Ze denkt dat ze de persoon toch mogelijk geraakt heeft, maar er is niemand te bespeuren...

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties