MarktPlaza

Microalbum scrappapier kit: Kaisercraft Lush

158x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Voor mijn microalbum ontwerp (zie foto 5) krijg je al het benodigde designpapier van de Lush collectie van Kaisercraft, dwz 11 unieke velletjes van 15x15 cm + 2 op maat gesneden stukken van ofwel het vel Cherry Blossom (foto 2) ofwel het vel Bonzai (foto 3) ofwel het vel Japonica (foto 4), voor de omslag en de binding + een mooi die-cut label van de collectie die je ook nodig hebt voor het microalbum. Geef in het opmerkingenveld aan welk omslagvel je wilt, van elk heb ik er maar 1 beschikbaar dus wie het eerst komt het eerst maalt.

Gloednieuw, ongebruikt.

Let op, de kit bevat alleen designpapier zoals hierboven omschreven, de rest van de materialen voor het microalbum waaronder karton, cardstock, een slotje en versieringen moet je zelf toevoegen. Mocht je interesse hebben om enkele onderdelen hiervan ook bij mij erbij te bestellen (zodat je bijv. niet een heel pakje slotjes nieuw hoeft te kopen), noteer dat dan in het opmerkingenveld bij je bestelling. Dan geef ik je een prijsopgaaf, waarna je kunt beslissen.

Ook de maakinstructie is niet inbegrepen bij de kit; als je deze wilt hebben ga dan naar mijn etsy shop getiteld CreatorsImageStudio, waar je hem als digitale (direct)download (pdf) kunt aanschaffen.

Prijs excl. verzendkosten. Kijk ook naar mijn andere advertenties. Je bespaart verzendkosten als je meerdere advertenties combineert!