Mickey Spillane - Mij is de wraak

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 67x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Mickey Spillane - Mij is de wraak
Een sensationeel 'Mike Hammer' Mysterie
UMC
Spillane~Reeks 3
MCMLX, Uitgeversmaatschappij 'De Combinatie' N.V. (UMC)
191 pag.
naam voorin boek vermeld, kreuk in voorkaft, vlek op achterkaft en nog wat kleine gebruiksspoortjes
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)


" 'Het feit, dat mijn persoonlijke gevoelens altijd betrokken worden bij de zaken, die ik te behandelen krijg, wil nog niet zeggen, dat de weinige vrienden die ik heb, zich altijd laten vermoorden. Het is alleen maar toeval, dat de mensen die ik ken, altijd bij een moord betrokken worden.
Neem bijvoorbeeld Chester Wheeler. Ik liep een beetje rond te dwalen, toen we elkaar tegen kwamen. Het feit dat Chester een suceesvol zakenman was, terwijl ik... wel, laten we zeggen een particulier speurder hier in New York ben, had eigenlijk helemaal niets met de zaak te maken. We kenden elkaar uit de oorlog en waren blij elkaar weer eens te zien. We dronken een paar stevige borrels en ik moest hem naar zijn hotelkamer brengen. omdat ik bang was dat hij het anders niet halen zou. Maar dat liep allemaal niet zo goed af.
Toen ik de volgende morgen wakker werd, ontdekte ik dat Chester gedurende de nacht vermoord was.... en nog wel met mijn revolver,
lDat was net iets voor de D.A.! Hij had mij al lang een loer willen draaien en deze keer scheen hij zijn zin te krijgen; dat dacht hij in ieder geval Zij die mijn vorige boeken Rendezvous met de Dood en Aasgier en Asfaltbloem gelezen hebben, zullen dit minstens even interessant vinden. Ik werk deze keer in een paar betere gelegenheden, ofschoon de kwaliteit van de gelegenheden niet veel gewicht in de schaal legt. Moord is opwindend en smerig werk,onverschillig waar je het vindt.'"


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.