MarktPlaza

Mickey Spillane - Ik ben een gangster

138x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Mickey Spillane - Ik ben een gangster

UMC

Spillane~Reeks 10

MCMLXIV, Uitgeversmaatschappij 'De Combinatie' N.V. (UMC)

192 pag.

kaft is wat verkleurd, naam voorin boek vermeld

Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)

"Ryan is een beruchte gangster, die jarenlang jacht heeft gemaakt op de man, die hem destijds de gevangenis liet indraaien en er toen zelf met een buit van tienduizend dollar vandoor ging.
Een bepaalde politie-instantie roept zijn hulp in, onder het motto 'met dieven vangt men dieven' em wanneer Ryan hoort, dat zijn aartsvijand in het zaakje betrokken is, wil hij maar al te gaarne zijn beste en niet geringe krachten inspannen, waarbij hem bovendien als beloning een dikke bundel bankbiljetten in het vooruitzicht wordt gesteld.

Zijn opdracht luidt: Zoek en vind een zekere Lodo, een geheimzinnige personage, die een aantal verontrustende moorden op zijn naam heeft staan en die een belangrijke schakel moet zijn in een organisatie, die vermoedelijk relaties onderhoudt met de Maffia.

Het spreekt bijna vanzelf, dat Ryan tijdens zijn speurtochten in aanraking komt met enige bijzonder aantrekkelijke vrouwen, waaronder Carmen Smith, de mooiste van allen.... en Ryan is ook maar een mens, al noemt men hem een gangster..."