MarktPlaza

Michel Montignac - Recepten En Menu's Volgens De Methode Montignac (Hardcover/Gebonden)

100x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De revolutionaire voedingsmethode van Michel MONTIGNAC heeft heel wat opschudding veroorzaakt binnen de traditionele dieetleer. MONTIGNAC wijst de ondoeltreffende en beperkende laagcalorische diëten af. 'Deze zijn op de lange duur niet effectief en kunnen zelfs schadelijk zijn voor onze gezondheid', stelt hij. MONTIGNAC heeft aangetoond dat de beste manier om gewicht te verliezen en energie te winnen -is, onze voedingsgewoonten te veranderen. Over de hele wereld zijn ondertussen miljoenen boeken verkocht met zijn opzienbarende visie. Meer dan tien kilo gewichtsverlies is niet uitzonderlijk en het resultaat is blijvend. Kenners van de methode Montignac kunnen nu met dit nieuwe boek achter het fornuis de gastronomie van hun Franse leermeester toepassen. Voor wie Montigna c nieu w i s, zullen de gezonde kanten van de Franse leef- en eettradities een openbaring zi'n. De eigenschappen van wijn, chocola, ganzelever en kaas van rauwe melk zijn opmerkelijk, zoals uit dit boek blijkt. Deze uitgave met recepten, menu's en toelichting op de methode, is een logische voortzetting van de boeken, die eer der in Nederland en België verschenen van dezelfde schrijver; 'Slank worden met zakendiners' en 'Ik ben Slank, want ik eet'. Boeken die de moeite waard zijn, om u verder te verdiepen in de methode Montignac. Dit kookboek is een aanvulling op het boek 'Slank worden met zakendiners' (a.i. 92-24-182-4) van dezelfde auteur. Om het dieet te kunnen volgen moet eerst 'Slank worden met zakendiners' geraadpleegd worden. Montignac gaat ervanuit dat men bepaalde voedingsmiddelen niet met elkaar moet combineren, hetgeen door de reguliere voedingswetenschap niet onderschreven wordt. In dit boek geeft hij menu's voor warme lunches en diners met b ijbe h orend e recepten. De beschreven gerechten bevatten veel luxueuze voedingsmiddelen. In de recepten worden regelmatig ingrediënten gebruikt die in Nederland niet verkrijgbaar zijn zoals magere crème fraîche, gevulde ganzennek uit blik, e.d. Andere ingrediënten worden onder het merk Montignac op de markt gebracht en moeten besteld worden bij een importeur (het adres is in het boek vermeld). De recepten zijn geschikt voor 4-6 personen, de werkwijze is duidelijk vermeld. Het boek bevat een receptenoverzicht per hoofdstuk en is geïllustreerd met kleurenfoto's van gerechten