Michael Fitzwilliam – Is dokter Jago genezen?

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 39x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Michael Fitzwilliam – Is dokter Jago genezen?
Nederlandse Rotogravure maatschappij
243 pag.
op eerste (tekstloze) pagina een pennestreep, op het titelblad is er met een pen gekrast in de onderste hoek, op eerste pagina met tekst ook krul met de pen gezet (tekst is gewoon te lezen), kaft heeft wat kreukjes
t.e.a.b. (s.v.p. bieden exclusief de eventuele porto)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘romans’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
“Het viel te begrijpen dat de staf van het ziekenhuis dokter Jago argwanen ontving. Hij begon er immer op een post, die ver beneden zijn capaciteiten lag. Wat was zijn bedoeling? Of had hij iets te verbergen? Was er in zijn verleden iets gebeurd waardor hij op een zijspoor was geraakt?
Eén van de collega’s ontdekte het tragische geheim van dokter Jago en maakte misbruik van zijn kennis om de arts, die hij als een concurrent was gaan beschouwen, voorgoed uit te rangeren. Door zijn laaghartige ingreep bereikte hij dat dokter Jago opnieuw dreigde terug te vallen in de rampzalige ellende, waaruit hij zich met zoveel moeite had weten los te maken. Maar dank zij zijn vastberadenheid, de wije hulp van zijn raadsman en de steun van Jenny Brett, die hem niet in de steek wilde laten, slaagde hij er toch in zich aan het noodlotting gevaar te ontworstelen.
Deze menselijke strijd wordt met veel kleur getekend tegen de achtergrond van een klein ziekenhuis, ergens in de provincie – een even boeiend als amusant decor.”


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.