MarktPlaza

Messalina, keizerin van Rome - Jack Oleck (historische roman)

14x bekeken
25 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 6,45

Omschrijving

Hardcover gebonden met stofomslag, uitgave 1981, 368 blz. Boek is in goede staat. Boek past niet door de brievenbus. Verzendkosten (€ 6,45 bezorging thuis OF € 5,45 ophalen DHL-punt) zijn voor de koper. [D35]

Jack Oleck vertelt hier de meeslepende geschiedenis van de eerzuchtige, op macht beluste senatorsdochter, die geen middelen schuwde om haar doel te bereiken, van de schone, hartstochtelijke vrouw die keizerin van Rome werd. Messalina maakte slaven van keizers... en keizers van slaven, tot haar breidelloos karakter haar ten val bracht.

Voor het verzendtarief van dit boek (€ 6,45 bezorging thuis of € 5,45 ophalen bij DHL-ServicePoint bij u in de buurt) heeft u de mogelijkheid meerdere boeken uit te zoeken (max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm).

Het verzendtarief voor België van dit boek bedraagt € 10 bezorging thuis of € 9,50 ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. Voor dit tarief heeft u de mogelijkheid meerdere boeken uit te zoeken (max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.