MarktPlaza

Mercury OptiMax 200 Pro XS

142x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

KEUZE VAN DE PROS
OptiMax Pro XS buitenboordmotoren zijn snel van binnen naar buiten. Tweetraps directe brandstofinjectie (DFI), high-performance carbon fiber reedkleppen en aangepaste uilaattuners, werken samen om ongekende acceleratie en ongeëvenaarde topsnelheid te leveren.
Snelheid/prestaties
Het OptiMax Two-Stage Direct Injection System injecteert een continue nevel van verstoven brandstof- en luchtdeeltjes rechtstreeks in de cilinder, voor constante prestaties en een ongeëvenaarde gasrespons. De Pro XS biedt bovendien een hoger toerentalbereik bij volgas, waardoor u meer propelleropties hebt om uw boot optimaal te laten presteren.
Krachtig en efficiënt
Het compacte 60-graden V6-blok verenigt de soepele prestaties van een krachtige V6-motor met een slanke, lichte vormgeving, waardoor de motor voor vrijwel elke boottype een prima keus is. Vergeleken met andere direct ingespoten motoren levert de V6 constant betere prestaties wat betreft holeshot, acceleratie in het middenbereik en topsnelheid. OptiMax ProXS-motoren zijn voorzien van duurzame en snel reagerende carbon fiber reedkleppen voor een optimale luchtstroom naar het motorcarter, terwijl hoge zuigers het mengsel van brandstof en lucht efficiënter naar de bougie leiden.
Hydrodynamisch geoptimaliseerd
De OptiMax is gebouwd met meer roestvrij staal en corrosiebestendige onderdelen, wat resulteert in een optimale bescherming tegen zout water, langere intervallen tussen onderhoudsbeurten en een lagere cost of ownership. Bovendien hebben we bij ons systeem voor directe brandstofinjectie de druk verlaagd, waardoor alle onderdelen veel langer meegaan.
SPECIFICATIES OPTIMAX 200 PRO XS
Vermogen 200 hp (147,10 kw)
Verplaatsing 225 kg
Toerenteller 5000-5750
Displacement 3032 cc
Cylinderopstelling V
Aantal cylinders 6
Starting Elektrisch
Alternator 756 watt
Schakeling Vooruit (V) - Neutraal (N) - Achteruit (A)
Overbrengingsverhouding 1.75:1
Besturing Remote - Big tiller optional
Brandstofsysteem Carburated
Fuel type High performance gasoline
Brandstof 90RON minimum
SmartCraft Ja
Gesloten koeling N/A
Motortechnologie 2 strokes direct injection
Staart Materiaal Aluminium
Besturingscontrole Foot
Extra gegevens:
Merk: Mercury
Bouwjaar: 2015
Ligplaats: Almere
Lengte: 5.08 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Staal