MarktPlaza

Mercedes-Benz Vito - 111 CDI 114PK L2H1 Airco/Cruise control

643x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jun 2016 - aug 2019
Cabine: enkel
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 270 Nm
GVW: 2.800 kg
Lengte/hoogte: L2H1
Afmetingen (LxBxH): 514 x 193 x 198 cm
Wielbasis: 320 cm
Acceleratie (0-100): 14,4 s
Topsnelheid: 169 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,8 l/100km (1 op 12,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
CO2 uitstoot: 164 g/km
Emissieklasse: Euro6
Fabrieksgarantie tot: 12-11-2020
Garantie: 3 maand volledige garantie (uitgezonderd radio/navigatie , camerasystemen en achteraf ingebouwde accessoires.)
Motorrijtuigenbelasting: € 115 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Aflevering Totaal: Het geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde grote onderhoudsbeurt. Deze afleverbeurt garandeert de navolgende punten: • Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij • Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel) • Minimaal 6 maanden apk • Minimaal 6 maanden of 15.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Professional Pack
- Stuur verstelbaar
- Tussenschot volledig
- Zijschuifdeur rechts
- Zijwind assistent
Typerend voor Duitse auto’s als deze Mercedes-Benz Vito is dat een mooi ontwerp en uitstekende rijeigenschappen hand in hand gaan. De stijlvol getekende carrosserie verhult een state-of-the-art techniek, motorisch laat deze auto niets te wensen over en het weggedrag van de Vito is uitstekend. De auto is van het bouwjaar 2018 en is van de eerste eigenaar. Tot de uitrusting behoren ook warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Als bestuurder van deze Mercedes-Benz bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Om deze Mercedes-Benz echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.