MarktPlaza

Mercedes-Benz Viano - 3.0 CDI V6 AUT DC Ambiente Nap Leder Pdc Dubbel Cabine

190x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Cabine: dubbel
Lengte/hoogte: L1
Afmetingen (LxBxH): 4748 x 1906 x 1875 cm
Wielbasis: 3.200 cm
Acceleratie (0-100): 9,7 s
Topsnelheid: 198 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,2 l/100km (1 op 10,9)
Brandstofverbruik in de stad: 11,5 l/100km (1 op 8,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
CO2 uitstoot: 244 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 109 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Airbag passagier
- Alarm klasse III
- Audiobediening op het stuurwiel
- AUX/USB ingang
- Bluetooth
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediening
- DAB+ ontvanger
- Donkere Raampanelen
- Dubbel Cabine
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Elektrisch inklapbare spiegels
- Elektrisch uitklapbare achterramen
- Handsfree
- High Power Audio
- Lang 1
- Lederen stuurwiel
- Lendesteun verstelbaar
- Lichtsensor
- Luchtvering
- Metallic lak
- Middenarmsteun achter
- Mistlampen achter
- Mistlampen voor
- Multifunctioneel stuurwiel
- Multimedia voorbereiding
- Nivoregeling
- Notenhout Interieurlijsten
- Parkeersensoren achter
- Parkeersensoren voor
- Pollenfilter
- Privacy glas
- Schuifdeur Links
- Schuifdeur Rechts
- Tussenwand met ruit
- Verstelbare gordelhoogte
- Verwarmbare ruitensproeiers
Ondernemers opgelet: Nog op zoek naar een erg fijne bestelwagen? Dan moet u eens bij deze komen kijken, want zo heel erg veel rijden er niet van rond, en al helemaal niet voor zo'n prijs met deze motorisering. Gigantisch veel ruimte, en dankzij zijn luchtvering het comfort van een erg ruime MPV, en als klap op de vuurpijl de kracht en finesse van een Mercedes V6 CDI krachtbron samengepakt in een bestelwagen. Dit is gewoon overweldigend kunnen we u garanderen! En als u dan ook nog eens bedenkt dat hij nieuw bijna €80.000 heeft gekost, snap u ook dat hij bijzonder compleet en rijk is uitgerust. De kenners hebben het misschien al geraden maar we hebben het hier over een Mercedes Viano 3.0 CDI V6 AUT Dubbel Cabine Ambiente Edition van bj.2008. Een origineel Nederlands geleverd exemplaar met nog een zeer interessante en originele kilometerstand. Hij is uitstekend onderhouden en heeft geen achterstallig onderhoud. Alle opties werken naar behoren en hij rijdt, stuurt en schakelt voortreffelijk. Heeft recent nog groot onderhoud gehad (bij Mercedes dealer) incl nieuwe transmissieolie. Dankzij zijn V6 CDI dieselkrachtbron beschikt hij over 204Pk met een koppel van 440Nm. Dat rijdt heerlijk, kunnen we u alvast verklappen. Het is geen kleine jongen maar de prestaties zijn erg indrukwekkend te noemen. En zijn verbruik is Mercedes kennende ook zeer interessant en laag te noemen. Aan ruimte heeft u ook natuurlijk ook geen gebrek, want hij is de langere versie met een wielbasis van 320Cm. Indien gewenst kunnen we hem ook voorzien van een OBD krachtkuur (chiptuning) waardoor zijn (al flinke) vermogen zal stijgen naar een heerlijke 240Pk i.c.m. 540Nm! Zeer pittige bestelwagen met veel opties. Kilometerstand is 238.123. Apk tot 08-05-2020.
Nap Certificaat/Tellerkaart, alle boekjes/facturen en 2 sleutels aanwezig.
Huidige prijs €10.750 excl. BTW = Internet Meeneemprijs. Inruil is mogelijk tegen handelsprijzen.
Financiering en/of inruil is mogelijk. Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij u om een afspraak te makenvoor een bezichtiging en/of proefrit! Wij zijn aangesloten bij stichting Nap. Al onze auto's hebben een aantoonbaar correcte kilometerstand en zijn voorzien van een NAP certificaat/ kilometerregistratie. V-Max heeft DTC als financieringspartner. Voor een financiering/ lease op maat kunt u gelijk contact opnemen met DTC, onder telefoonnummer: 030-6868750 of surf naar ww.dealertotaalconcept.nl. Hier wordt u deskundig te woord gestaan en krijgt u meteen te horen welke financieringsmogelijkheden voor u van toepassing zijn. Kijkt u ook eens bij onze andere advertenties! V-max Van der Hoopweg 25 7602PJ, Almelo Tel: 06-50734329 E-mail: info@v-maxautos.nl Website: www.v-maxautos.nl
Mocht u interesse hebben in 1 van de door ons aangeboden occasions, adviseren wij u om ons eerst te contacteren alvorens u naar ons toe komt.
Tot 12 maanden garantie behoort tot de mogelijkheden.
Alle aankoopkeuringen zijn toegestaan.
Check onze Facebookpagina om een impressie te krijgen van ons bedrijf.
Optielijst onder voorbehoud van zet- en drukfouten. De optielijst is met grote zorg samengesteld maar een foutje is helaas snel gemaakt. Wij bevelen u aan, om de opties die uw aankoop kunnen beïnvloeden te controleren alvorens u tot aankoop overgaat.