MarktPlaza

Mercedes-Benz Viano - 3.0 CDI Ambiente Edition DC Extra Lang

594x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: sep 2010 - jul 2014
Modelcode: W639
Cabine: dubbel
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 440 Nm
GVW: 3.050 kg
Lengte/hoogte: L3H1
Wielbasis: 343 cm
Acceleratie (0-100): 9,1 s
Topsnelheid: 201 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,6 l/100km (1 op 11,6)
Brandstofverbruik in de stad: 11,0 l/100km (1 op 9,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
CO2 uitstoot: 224 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 140 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd voor
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bi-xenon koplampen
- Bijverwarming
- Brake Assist System
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen schuif-/kanteldak
- Houtafwerking interieur
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Luchtvering en automatische niveauregeling
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Side bars
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verlengd
- Voorstoelen verwarmd
- Zijschuifdeur links
- Zijschuifdeur rechts
- ZZZZ --- KOSTEN RIJKLAAR MAKEN € 599,- ZZZZ
De prijs is Excl. BTW , Schitterende Mercedes Benz Viano V6 meest LUXE Uitvoering met Dubbel cabine ,165 Kw / 225 Pk , Voorzien van : Airco , Cruisecontrol , Navigatie systeem Full map , Lichtmetalen velgen ,Stoelverwarming , Privacy glas , Trekhaak voor 2500 Kg , kom U zelf overtuigen van deze Mooie bijna nieuwe bedrijfswagen bij onze showroom aan de Hoogeveenenweg No: 1 in Nieuwerkerk a/d IJssel, Ook bieden wij de mogelijkheid van gespreide betaling in samen werking met de grootste Autofinancier - De getoonde prijs is onze scherpe internet meeneemprijs De prijs is Excl BTW , Netto , inruil is mogelijk , ook kunnen wij als service u helpen met uw autoverzekering , Wilt U Zelf bepalen wat u wilt betalen per maand kijk dan op de website van www.autodebruin.nl bij de knop Financiering. KOSTEN RIJKLAAR MAKEN INCL AFLEVERINGS BEURT € 599,- FINANCIAL LEASE INCLUSIEF BTW NU BIJ AUTODEBRUIN.NL , STEEDS VAKER ZIEN WIJ BIJ AUTODEBRUIN.NL DAT MET NAME STARTENDE ONDERNEMERS NOG NIET DE FINANCIELE ARMSLAG HEBBEN OM DE BTW TE BETALEN. OM DEZE GROEP VAN DIENST TE KUNNEN ZIJN KAN MEN NU BIJ AUTODEBRUIN.NL DE BTW MEENEMEN IN DE FINACIAL LEASE !
De Mercedes-Benz Viano combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. Het gaat hier om een dealeronderhouden auto uit 2012 die 223135 kilometer op de teller heeft staan. De krachtige motor geeft deze Mercedes-Benz uitstekende prestaties. De auto is uitgerust met stijlvolle, lederen bekleding. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. In deze Mercedes-Benz kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om veilig in te parkeren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. En deze auto heeft ook lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter als standaard uitrusting.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mercedes-Benz Viano samen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Mercedes-Benz. Belt u ons snel?