MarktPlaza

Mercedes-Benz Vario - 612d Vario OPRIJWAGEN 2e eigenaar NL auto 124.000KM #ONVERWOESTBAAR

1351x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

OPRIJWAGEN Hartelijk dank voor uw getoonde interesse in onze Mercedes 612D Vario. Het betreft een origineel Nederlands exemplaar welke door een Mercedes dealer is ingezet voor het afslepen van klanten auto's. Altijd keurig binnen gestaan en weinig gebruikt. De kmstand is aantoonbaar. De Vario is misschien wel de beste Mercedes ooit gebouwd voor dit werk. Snel is die niet, maar hij doet het altijd wat natuurlijk belangrijk is. Ideaal voor het vervoer van een tractor boot caravan etc.. De Vario staat momenteel nog op vrachtwagen kenteken maar kan ook terug gekeurd worden tot 3500kg. De prijs is zo mee. APK tegen meerprijs van € 750, mogelijk. Export prijs 11.000, marge. GEEN BTW VAN TOEPASSING.
Zoekt u een overprutst exemplaar met aantoonbare historie om nog jaren van te genieten ? Kom dan kijken en overtuig uwzelf.
Automobielbedrijf Jan de Croon is sinds 1928 uw partner in mobiliteit. 3 generaties actief in de automobielbranche. 6 dagen per week zijn wij van 9.00 tot 18.00 geopend en s' avonds op afspraak. Al onze auto's zijn ook leverbaar met aantrekkelijke financiering zowel prive als zakelijk. De getoonde prijs waarmee de auto geadverteerd is, is de meeneemprijs. Wilt u een auto komen bezichtigen graag van tevoren contact opnemen, dit voorkomt teleurstellingen. Voor meer informatie en bezichtiging kunt u bellen met 0571275903 of mailen naar verkoop@jandecroon.nl. Tot ziens in Twello. INRUIL AUTO SCOOTER BOOT MOTOR CARAVAN CAMPER mogelijk.