MarktPlaza

Mercedes-Benz Sprinter - 316 2.2 CDI 432

129x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: sep 2013 - aug 2016
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 360 Nm
GVW: 3.500 kg
Afmetingen (LxBxH): 696 x 199 x 300 cm
Wielbasis: 432 cm
Tankinhoud: 75 liter
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
CO2 uitstoot: 210 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 134 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoon voorbereiding
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse Mercedes-Benz Sprinter. Het is een auto uit 2016, er staat 20784 kilometer op de teller. De krachtige motor geeft deze Mercedes-Benz uitstekende prestaties. Ook elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook is de Mercedes-Benz uitgerust met: verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Mercedes-Benz Sprinter heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Mercedes-Benz te reserveren.
Wij rekenen € 245,00 rijklaar maak kosten. De auto wordt hiervoor professioneel gereinigd aan u afgeleverd, voorzien van een nieuwe APK keuring, milieu 4-gas of roetmeting, afleverings check up motorruimte, en NAP certificaat. Daarnaast zetten wij de auto voor u op naam. Een grote onderhoudsbeurt en/of garantie is in overleg tegen meerprijs mogelijk. Financiering en/of inruil mogelijk. Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk- en zetfouten.