MarktPlaza

Mercedes-Benz Sprinter - 313 2.2 CDI 366 PDC Airco Cruise Elek Ramen L2H2

597x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: sep 2013 - aug 2016
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 305 Nm
GVW: 3.500 kg
Afmetingen (LxBxH): 593 x 199 x 300 cm
Wielbasis: 366 cm
Tankinhoud: 75 liter
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
CO2 uitstoot: 210 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 134 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Auto Nol garantie (€ 477,95): Auto Nol Servicepakket bestaat uit:Nieuwe APK,Kleine onderhoudsbeurt,3 maanden Auto Nol garantie op draaiende delen van motor en versnellingsbak.
- Bovag garantie (€ 840,95): Bovag garantie servicepakket bestaat uit:6 maanden BOVAG garantie, Afleveringsbeurt,Nieuwe APK.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG Afleverbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- Elektrische ramen voor
- Parkeersensor achter
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Stuur verstelbaar
Tip: voor meer foto's, bekijk onze website! http://www.autonol.nl
Het premiumgevoel dat deze Mercedes-Benz Sprinter u geeft, is het gevolg van ver doorgevoerde kwaliteit in ieder facet. De uitgekiende techniek, de gedistingeerde vormgeving, het hoge afwerkingsniveau, het benadrukt allemaal het hoge niveau van deze auto. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook elektrisch bedienbare ramen voor en armsteun voorin.
Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De Mercedes-Benz is standaard voorzien van: verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Deze Mercedes-Benz is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Mercedes-Benz te reserveren.
Wij kunnen de eventuele financiering van de auto geheel voor u verzorgen, zakelijk en particulier. Bij ons kunt u al auto's Financial Leasen vanaf € 100.- per maand (afhankelijk van merk, type ed). Dit betreft een zakelijke financiering, voor particulier vraag ons naar de mogelijkheden. Bel ons voor de exacte prijs per maand op 033-2465517, wij staan u graag ter woord!