MarktPlaza

Mercedes-Benz SLK-klasse - 55 AMG Airco-Navigatie-Airscarf

647x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 1.825 kg
Afmetingen (LxBxH): 408 x 178 x 130 cm
Wielbasis: 243 cm
Acceleratie (0-100): 4,9 s
Topsnelheid: 250 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 12,0 l/100km (1 op 8,3)
CO2 uitstoot: 288 g/km
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Afleverpakket (1): Wij leveren onze auto's inclusief Onderhoudsbeurt, APK, Cleanbehandeling, Tenaamstelling, 3 maanden garantie op draaiende delen.
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie (3 maanden garantie)
## Aanvullende opties en accessoires
- AMG-styling
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Buitenspiegel automatisch dimmend
- Buitenspiegels inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
- Lichtmetalen velgen 18"
- Navigatie-systeem full map
- Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
- Sportonderstel
- Sportstoelen voor
- Sportstuur
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Voorstoelen verwarmd
Als u gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze Mercedes-Benz SLK-klasse een auto voor u. De AMG-styling accentueert het sportieve karakter van deze Mercedes-Benz. Trap het gaspedaal in en voel de geweldige acceleratie van de achtcilinder motor van deze sportwagen. Met zijn lederen bekleding is deze Mercedes-Benz comfortabel en stijlvol. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel.
Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Met sportstuur met schakelpaddels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Mercedes-Benz helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Mercedes-Benz SLK-klasse is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Als u meer wilt weten over deze Mercedes-Benz SLK-klasse, neem dan nu contact met ons op voor een afspraak. Alle technologie in de Mercedes-Benz SLK-klasse is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. AMG-styling geeft deze auto een extra dynamische uitstraling. De krachtige motor geeft deze Mercedes-Benz uitstekende prestaties. Leren bekleding versterkt de topklasse uitstraling van het interieur. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker.
Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Natuurlijk behoren sportstuur met schakelpaddels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mercedes-Benz SLK-klasse samen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Wilt u nader kennismaken met deze Mercedes-Benz SLK-klasse? Maak dan nu een afspraak.
Wij met ons enthousiaste team staan voor u klaar om u van dienst te zijn om te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze bij de door u geselecteerde auto uit onze wisselende voorraad.