MarktPlaza

Mercedes-Benz SL-klasse - 380 SL origineel Ned. auto van 3e eigenaar

594x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jul 1980 - apr 1986
Modelcode: R107
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Wielbasis: 246 cm
Interieurkleur: Zwart
Aantal sleutels: 2
Garantie: Onze (optionele) afleverkosten bedragen 395,-. Dit is inclusief APK (min 6 maanden), controle beurt, car cleaning en 3 maanden garantie voor occasions vanaf 7000 euro. Voor occasions tot 7000 euro geldt 1 maand garantie.
## Aanvullende opties en accessoires
- Mistlampen voor
Helaas kan ik niet alles bewaren... Hierbij bied ik mijn Mercedes 380 SL aan. Het betreft een origineel Nederlandse auto in goede staat. Ik ben de derde eigenaar. De SL rijdt geweldig en ziet er mooi uit. Het interieur is origineel en netjes. Minpunten heeft de auto ook. De zittingen van de kinderzitjes achterin heb ik er niet meer bij. De kilometerteller werkt niet en zou al de derde zijn. De snelheidsmeter werkt gewoon. De 206.920 km welke op deze teller staat is dus in ieder geval niet origineel. Het cabriodak heeft een paar scheurtjes (zie foto's). Wij hebben onlangs nog wel nieuwe banden gemonteerd en de auto heeft een beurt gehad. De auto rijdt echt fantastisch zonder concessies en rookpluimen of iets dergelijks. De automaat schakelt keurig netjes. Conclusie, betreft een hele leuke europese SL en een waardevaste investering voor nog veel stijlvolle kilometers. Kijk voor een uitgebreide foto reportage op onze website! Recent taxatierapport (32.500,-) aanwezig. Nu 19.945,-!!!
Wij zijn een echt familiebedrijf dat u kwaliteitsoccasions biedt die zorgvuldig zijn geselecteerd en voorzien zijn van onderhoudsdocumentatie. Wij verzekeren logische kilometerstanden met NAP weblabel (voor nederlandse occasions, controle uitgevoerd door de RDW). Onze (optionele) afleverkosten bedragen 395,-. Dit is inclusief APK (min 6 maanden), controle beurt, car cleaning en 3 maanden garantie voor occasions vanaf 7500 euro. Voor occasions tot 7500 euro geldt 1 maand garantie. Uitbreiding altijd mogelijk. Geen rare constructies. Turnhout Auto’s, een helder verhaal!
Indien u ons wilt bezoeken, bel dan altijd even van te voren, zodat we de auto alvast klaar kunnen zetten voor uw komst. Bekijk onze website voor een volledige fotoreportage en een eventuele video van de auto. Welkom bij Turnhout Auto’s!
We doen er alles aan om de advertenties zo compleet en juist mogelijk te adverteren, echter kunnen er aan eventuele onjuiste uitvoeringsdetails geen rechten worden ontleend.