MarktPlaza

Mercedes-Benz S-klasse - 350 SE W116 S350 V8 LPG 1975 Automaat

741x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jul 1973 - jul 1980
Modelcode: W116
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 2.195 kg
Interieurkleur: Groen
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: geen
## Aanvullende opties en accessoires
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Armsteun achter
- Audio-installatie
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Lpg installatie
- Rokersvrije auto
Deze klassieke Mercedes S350 SE Automaat rijdt ondanks haar leeftijd grandioos. Het is een comfortabele reisauto, oorspronkelijk uit Frankrijk, en in 2004 is de auto naar Nederland verhuisd. De Mercedes is voorzien van een elektrisch schuifdak. De auto is heeft een nieuwere radio/casette speler, en de uitschuifbare antenne werkt zoals het hoort. De afgelezen kmstand is 236844
Met deze wagen verplaatst u zich in stijl, het is en voelt dan ook als een grote auto, maar door de stuurbekrachtiging is de auto gemakkelijk te manoeuvreren.
Andere verkeersgebruikers geven u ruim baan door het grote voorkomen van de auto, u voelt zich koning van de weg! Toerend over de binnenwegen waant u zich in een ander tijdperk, waarin haast nog niet bestond, maar ook op de snelweg is deze dame nog erg vlot dankzij de 3,5L V8 Motor met een Bosch D-Jetronic Injectiesysteem, welke 205PK oplevert!
De auto rijdt op LPG, én is ouder dan 40 jaar, waardoor deze wagen zonder problemen alle grote steden mag betreden.
Deze auto staat in de stalling, wilt u de auto bezichtigen? Maak dan een afspraak zodat wij deze kunnen ophalen!
Voor meer info bel met 0636091161 of 0345-652007 en vraag naar Lars. --- Succes krijg je en behoud je door enthousiaste klanten. Onze klanten waarderen onze service met een 8,7. Hier zijn we natuurlijk trots op echter we blijven continue verbeteren. Betaalbaar en betrouwbaar dat is waar wij voor staan.
U bent welkom in Enspijk de koffie staat klaar.
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend