Mercedes-Benz S-klasse - 300 SE IN TOPSTAAT YOUNGTIMER…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 487x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Achterwielaandrijving
Wielbasis: 293 cm
Interieurkleur: Bruin
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 3
## Aanvullende opties en accessoires
- Metallic lak
- nieuwstaat
- onderhoudsboekjes aanwezig
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
- zeer nette auto
DEZE MERCEDES 300SE HEEFT NET GROTE BEURT BEHAD!! NIEUWE BANDEN!! ALLE REKENINGEN AANWEZIG!! EN HET ONDERHOUDSBOEKJE(ZIE FOTOS) VERDER IS DEZE S VOORZIEN VAN ALLE BENODIGDEN OPTIES!! ZOALS LEDER AIRCO AUTOMMAT..UNIEKE AUTO!! GEEN 2E ZO MOOI!!ALSOF HIJ NET UIT DE FABRIEK KOMT!! ZO MOOI!! ZEER UNIEK!! GEEN 2E VAN TE VINDEN!! PRIVE COLLECTIE!! MAAR MOET ER EEN PAAR OPRUIMEN WEGENS RUIMTE GEBREK...AL 15 JAAR IN MIJN BEZIT!! UNIEK MOOIE YOUNGTIMER!! UNIEKE KM STAND!! DEZE YOUNGTIMER IS IN SUBLIEME STAAT!!
Wat is een youngtimer? Youngtimers zijn auto’s die ouder zijn dan 15 jaar, met een maximum van 25 jaar. Dit geldt niet alleen voor auto’s uit Nederland, maar ook voor geïmporteerde auto’s. De RDW begint met tellen bij de eerste tenaamstelling. De zogenaamde youngtimers hebben een relatief lage dagwaarde. Het rijcomfort of de luxe zijn sterk afhankelijk van het merk en model. Fiscale voordelen van een youngtimer Voor ondernemingen zit het verschil tussen het rijden van een nieuwe auto of een youngtimer vooral in het fiscale voordeel. Voor een nieuwe auto wordt voor de bijtelling standaard uitgegaan van de cataloguswaarde van de auto, terwijl bij een youngtimer de dagwaarde (Waarde in het Economisch Verkeer, ook bekend als WEV) gehanteerd wordt. Alhoewel het bijtellingspercentage van youngtimers redelijk hoog ligt met 35% valt het in absolute getale mee vanwege de relatief lage dagwaarde van de youngtimer. Bijkomstig fiscaal voordeel is dat voor een youngtimer andere kosten zoals onderhoud, parkeerkosten en bijvoorbeeld brandstofkosten ook aftrekbaar zijn. Hoogte bijtelling van youngtimer De bijtelling voor een youngtimer is 35% over de dagwaarde (WEV) van de auto. Hiervan wordt afgeweken indien de youngtimer milieuvriendelijk is. Bij een uitstoot van 0 gram CO2 is het bijtellingspercentage 17%. De hoogte van de bijtelling van een youngtimer ligt gemiddeld 75% lager dan bij auto’s jonger dan 15 jaar. Voorbeeld om bijtelling youngtimer te berekenen Om bovenstaande te verduidelijken is onderstaande rekenvoorbeeld uitgewerkt: Bijtelling nieuwe auto Een Mercedes C-klasse in de nieuwste uitvoering kost (afgerond) € 115.000. Voor de bijtelling wordt de som dan: € 115.000 x 25% = € 29.000 x 51,75% (IB-tarief) = € 15.000 per jaar (€ 1250 per maand). Wordt er uitgegaan van een tarief van 42% dan wordt het € 920 per maand. Bijtelling youngtimer Een 15 jaar oude Mercedes C-klasse kost € 10.000. Hier wordt de som voor de bijtelling dan: € 10.000 x 35% = €3500 x 52% (IB-tarief) = €1800 per jaar (€150 per maand). Wordt er 42% gehanteerd als tarief dan wordt het bedrag € 111 per maand. Geen bijtelling betalen In sommige gevallen hoeft geen bijtelling betaald te worden. Dit is van toepassing als bewezen kan worden dat met de youngtimer op jaarbasis niet meer dan 500 kilometer privé gereden is. Het bewijzen van het aantal gereden privékilometers kan op verschillende manieren: •Sluitende rittenregistratie/bijhouden kilometerregistratie die ingeleverd wordt bij de werkgever •Een speciale overeenkomst met hikers •Verklaring geen privégebruik auto (uitsluitend in combinatie met een sluitende kilometer/rittenregistratie)
EEN BELLER IS SNELLER!! 0186-683815
WhatsApp(foto's): 06-17393049 VOOR INRUIL VAN: AUTO,OLDTIMER,MOTORFIETS,BOOT OF CARAVAN
GEZIEN ONZE WISSELENDE VOORRAAD ADVISEREN WIJ U TELEFONISCH EEN AFSPRAAK TE MAKEN OM DE AUTO TE BEZICHTIGEN! BEL 0186-683815
6 DAGEN PER WEEK! van 10.00 uur tot 20.00 uur.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.