MarktPlaza

Mercedes-Benz E-klasse - UNIEKE 420 V8 ELEGANCE AUT. 68.000KM GEHEEL IN NIEUWSTAAT

699x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UNIEK Dat is het enige woord voor deze prachtige in nieuwstaat verkerende in Duitsland nieuw geleverde E420 V8 Automaat welke van een absolute liefhebber is geweest en bestemd is voor een absolute liefhebber. Geen tweede vergelijkbaar exemplaar in deze staat. Deze auto heeft origineel 68.000km gereden is in 2007 geimporteerd vanuit Duitsland, dus geen Japanse import en hier in Nederland vanaf dat moment van een eigenaar geweest, die de auto alle jaren gekoesterd heeft. De volledige onderhoudshistorie is aanwezig. De auto is zowel van binnen als buiten in absolute nieuwstaat en voorzien van de eerste in nieuwstaat verkerende lak en geheel roestvrij. De auto is uitgerust met adaptieve demping (niveauregeling) lederen bekleding el. verstelbare stoelen met memory links en rechts el. verstelbare stuurkolom origineel navigatie en audiosysteem APS30 telefoon stoelverwarming automatische airconditioning el. glazen schuif kanteldak tempomaat (cruise control) design en uitrustingslijn Elegance: zonneklep met verlichte spiegel binnenspiegel met dimautomaat uitstaplampen armleuning voor met opbergvak aut.pook in leder pdc voor en achter zonnescherm aan de achterruit elektrisch xenon t koplampsproeiers 16 inch lichtmetalen velgen op winterbanden met MO codering. DEZE AUTO MOET U ZIEN EN IS ALLEEN VOOR SERIEUZE GEGADIGDEN EN LIEFHEBBERS DIE EEN AUTO ALS DEZE OP WAARDE WETEN TE SCHATTEN ALS INVESTERINGSOBJECT OF ALS YOUNGTIMER MET DE RIJ EIGENSCHAPPEN EN LUXE VAN HEDENDAAGSE KLASSE AUTO'S TEGEN FISCAAL AANTREKKELIJKE CONDITIES. Vraag onze gastheren naar meer informatie.
STANDAARD WETTELIJKE GARANTIE VAN TOEPASSING. OPTIONEEL AFLEVERINGSPAKKET 995, VOOR 6 MAANDEN GGG GARANTIE 12 MAANDEN MOBILITEITSSERVICE en een AFLEVERINGSBEURT. UW SPECIALIST in AUDI, VW, BMW en MINI Autobedrijf Temminghoff Bouwstraat 1 7483PE HAAKSBERGEN. Onze telefoonnrs.: 0535724121 B.G.G. 0651340926 of 0653367430 Informatie onder voorbehoud van vergissingen en tussentijdse verkoop.
Disclaimer: Ondanks de grote zorg die besteed wordt aan een correcte invoer van de gegevens, kunnen wij niet verantwoordelijk en of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten.