MarktPlaza

Mercedes-Benz E-klasse - 200 CGI Business Class Elegance | TREKHAAK | HARMAN KARDON | CLIMATE CONTRO

235x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modelreeks: sep 2009 - mrt 2013
Modelcode: W212
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 270 Nm
GVW: 2.150 kg
Afmetingen (LxBxH): 489 x 187 x 148 cm
Wielbasis: 287 cm
Tankinhoud: 80 liter
Acceleratie (0-100): 8,1 s
Topsnelheid: 230 km/u
Interieurkleur: Bijpassend
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
CO2 uitstoot: 177 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun voor
- Audio-navigatiesysteem
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen adaptief
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Elektrisch schuif-/kanteldak
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Exclusive-pakket
- Hill hold functie
- Houtafwerking interieur
- Isofix
- koplampreiniging
- Lederen interieur
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 5-spaaks 18"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Navigatie full map + hard disk
- Parkeersensor voor en achter
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak afneembaar
- Voorstoelen verwarmd
Een representatieve zakenauto, dat is deze Mercedes-Benz E-klasse. Maar bovendien is hij veilig en comfortabel. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Het met leer beklede interieur is comfortabel en stijlvol. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Voor extra lichtinval en een frisse luchtstroom zorgt het elektrisch bediende panoramadak. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg.
Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het premium audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Het luxeniveau in deze Mercedes-Benz is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Ook is de Mercedes-Benz uitgerust met: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.
Met zijn elegante lijnen is de Mercedes-Benz E-klasse beslist een representatieve auto. Achter het stuur geniet u bovendien van zijn uitstekende rijkwaliteiten. We hebben het hier over een auto uit 2010 met een tellerstand van 163184 kilometer. De krachtige motor geeft deze Mercedes-Benz uitstekende prestaties. De leren bekleding straalt klasse en goede smaak uit. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker.
U kunt uw ogen op de weg houden, want het premium audiosysteem en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Mercedes-Benz heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. En deze auto heeft ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. In de Mercedes-Benz E-klasse heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.
Het spreekt vanzelf dat deze auto wordt geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Mercedes-Benz in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
De nieuwste technieken zijn samengevoegd in een smaakvol ontworpen auto en maken van deze Mercedes-Benz E-klasse een uitblinker in veiligheid en comfort. De krachtige motor geeft deze Mercedes-Benz uitstekende prestaties. De auto is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Het interieur baadt in een zee van licht met het elektrische bediende glazen panoramadak. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel.
Deze Mercedes-Benz is voorzien van knoppen op het stuur om het navigatiesysteem en het premium audiosysteem te bedienen. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. In deze Mercedes-Benz kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Zoals u mag verwachten van deze Mercedes-Benz E-klasse is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Mercedes-Benz bovendien dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.
Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, werken we bij Hans Jongerius met verschillende occasion afleverpakketten en garantievormen:
AFLEVERPAKKET 1
Voor een meerprijs van € 795,- leveren wij uw nieuwe auto met:
12 maanden Renault Top Occasion garantie*
Technische inspectie
Onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema van de fabrikant
Nieuwe APK
NAP gegarandeerde kilometerstand
Renault Route Service Nederland
Distributieriem vervangen**
Gratis vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden
Volledig poetsen en reinigen
€ 25,- brandstof
Hans Jongerius My Renault pas
AFLEVERPAKKET 2
Voor een meerprijs van € 595,- leveren wij uw nieuwe auto met:
6 maanden Bovag garantie**
Technische inspectie
Onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema van de fabrikant
Nieuwe APK
NAP gegarandeerde kilometerstand
Gratis vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden
Volledig poetsen en reinigen
€ 25,- brandstof.
AFLEVERPAKKET 3
Zonder meerprijs leveren wij uw nieuwe auto af in de staat zoals gezien en bereden.
*Alleen van toepassing voor occasions jonger dan 5 jaar en maximaal 100.000 km. RTO garantie max 20.000 km Distributieriem indien vervangen nodig binnen 1 jaar of 20.000km
** 6 maanden Bovag garantie max 20.000km afhankelijk van wat het eerste wordt bereikt. Van toepassing voor alle merken met een verkoopprijs vanaf € 4.500,-
Vraag onze verkoopadviseurs naar meer informatie.