MarktPlaza

Mercedes-Benz CLK-klasse Coupé - 200 K. Avantgarde *HAND GESCHAKELD*APK NIEUW*3 EIGENAREN* ,

603x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2002 - mei 2005
Modelcode: C209
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 240 Nm
GVW: 2.010 kg
Afmetingen (LxBxH): 467 x 174 x 144 cm
Wielbasis: 272 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 230 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,6 l/100km (1 op 11,6)
Brandstofverbruik in de stad: 12,3 l/100km (1 op 8,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
CO2 uitstoot: 204 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Stoffen bekleding
- Stuur verstelbaar
- Verbruiksmeter
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Dit betreft een mooie nette handgeschakelde CLK 200 Kompressor
Deze CLK heeft slechts # eigenaren genoten..
De auto wordt geleverd met een nieuwe Apk keuring.
Voor alle foto's zie website www.autolangdeel.nl
U merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De Mercedes-Benz CLK-klasse Coupé is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2003 en heeft 182790 kilometer gelopen. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Verder is de Mercedes-Benz uitgerust met: 19 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. U bent in deze Mercedes-Benz ook voorzien van lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.
U merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De Mercedes-Benz CLK-klasse Coupé is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2003 en heeft 182790 kilometer gelopen. De krachtige motor geeft deze Mercedes-Benz uitstekende prestaties. Tot de voorzieningen van deze auto behoren warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Achter het stuur van deze Mercedes-Benz bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Ook lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mercedes-Benz CLK-klasse Coupé samen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.