MarktPlaza

Mercedes-Benz CLA-klasse Shooting Brake - 200 CDI Lease Edition

658x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modeljaar: 2015
Modelcode: X117
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 300 Nm
GVW: 2.050 kg
Afmetingen (LxBxH): 469 x 178 x 146 cm
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 215 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
Brandstofverbruik in de stad: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
CO2 uitstoot: 101 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 401 - 426 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connected services
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Hill hold functie
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Navigatiesysteem full map
- Parkeer assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
Het is het karakter van Duitse auto’s dat ze zo bijzonder maakt. Een samenspel van rijcomfort, sportiviteit en veiligheid maken auto’s als deze Mercedes-Benz CLA-klasse Shooting Brake zo begerenswaardig. De auto is van het bouwjaar 2015 en is van de eerste eigenaar. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. De auto is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Tot de uitrusting van deze Mercedes-Benz behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
U bedient het full map navigatiesysteem en het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mercedes-Benz is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. U bent in deze Mercedes-Benz ook voorzien van lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Het rijden met deze Mercedes-Benz wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Mercedes-Benz bovendien autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Mercedes-Benz voor een proefrit reserveren.
Strakke lijnen en klassieke vormen die evenwichtig zijn geproportioneerd: de Mercedes-Benz CLA-klasse Shooting Brake is een stijlvolle en markante verschijning op de weg. Zijn krachtige motor en doordachte onderstel maken bovendien alle verwachtingen waar. De auto is van het bouwjaar 2015 en is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Deze Mercedes-Benz is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Verder is de Mercedes-Benz uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem. Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. Het luxeniveau in deze Mercedes-Benz is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren voor en achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. De Mercedes-Benz is standaard voorzien van: lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Deze Mercedes-Benz biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Ook helpen het autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, u rit tot een veilige rit te maken.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?
Buiten openingstijden zijn wij ook bereikbaar op tel nr 06-25026070.